Categories
Uncategorized

Varaa festarikokemuksesi ajoissa

Varaa festarikokemuksesi ajoissa

Suosituimpien festareiden ja tapahtumien liput tulevat usein myyntiin hyvissä ajoin, osa jopa edellisenä vuonna, joten kannattaakin siis varmistaa oman lipun saaminen, jottet jää lempihuvista paitsi. Kun varaat majoituksen ja liikkumisen hyvissä ajoin, saatat säästää paljon rahaa verrattuna siihen, että varaisit majoituksen vasta viimetinkaan, kun moni muukin on varaamassa samaan paikkaan yöpymistä. Näin voit jopa onnistua saamaan parempilaatuisen hotellihuoneen samaan hintaan. 

Hotellia varatessa kannattaa harkita että myöhään valvotun illan jälkeen varmasti maistuu pitkät unet, joten brunssi on varmasti hyvä vaihtoehto, kun ei tarvitse herätä aikaisin. Näin voit levätä pitkään, eikä nukkumaan menemistä tarvitse miettiä niin aikaiseen ja voit silti nauttia laadukkaasta ruoasta heräämisen jälkeen. 

Porukalla festareille?

Hyvissä ajoin varaamalla on mahdollista hankkia isompia määriä lippuja, sekä majoitus isommalle porukalle edullisemmin. Näin voit hankkia kaverisi mukaan nauttimaan hyvästä tunnelmasta halvemmalla hinnalla.

Porukalla on myös paljon hauskempaa, kuin pelkästään yksin viettää mukavaa aikaa festareilla. Mukaan lähtevien porukkaa kannattaa alkaa kokoamaan kyselemällä perheenjäseniltä, ystäviltä, kavereilta, tutuilta ja erilaisista sosiaalisen median ryhmistä. Näin on helpompaa saada kasaan tarpeeksi osallistujia, jotta voitte hyödyntää halvemmat ryhmähinnat. 

Myös ravintoloihin on joissain tapauksissa mahdollista saada ryhmävarauksia ja tätä kautta halvempia hintoja. Kannattaa siis tiedustella ravintoloista etukäteen tätä mahdollisuutta ja tehdä varaus muutamaa viikkoa ennen toteutumista. Näin varmistatte paljon sujuvamman siirtymisen ja ruokailun koko porukalle, kun on varmasti ruokapaikka varattuna. 

Matkustaessa kannattaa aina muistaa kompromissien tekeminen ja varsinkin mitä enemmän ihmisiä ryhmässä on, sitä todennäköisemmin kompromisseja joutuu tekemään paljon. Kannattaa siis pitää hyvä asenne ja muistaa kuunnella jokaisen osallistujan toiveita ja mielipiteitä. Näin on mahdollista saada jokaiselle mukava reissu aikaiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *