Rentoudu hiihtolomalla ja kiertele lempikohteissasi

Rentoudu hiihtolomalla ja kiertele lempikohteissasi

Hiihtoloma on loistavaa aikaa olla rennosti ja rauhassa, lempikohteissa kierrellen ilman turhaa kiirettä. Lomalla voikin ottaa rennosti ja palautua arjen stressaavasta oravanpyörästä. Hiihtolomalla on myös mahdollista saada osallistua erilaisiin festareihin, juhliin tai tapahtumiin, joita voit olla odottanut pidemmänkin aikaa. 

Hiihtoloma on monilla viikon, alkaen jo edellisenä viikonloppuna, joten aikaa pitäisi riittää kaikkeen mieleiseen tekemiseen loman aikana. Hiihtolomalla myös monien kohteiden aukioloajat ovat laajemmat, kuin normaalisti, jotta asiakkaille voidaan tarjota enemmän palveluita.

Varaa majoitus läheltä vierailukohteita

Lomalle lähtiessä varsinkin hotellin tai muun majapaikan sijainti voi olla todella tärkeä tekijä loman onnistumisessa. Läheltä vierailukohteita voit helposti kulkea ilman stressiä esimerkiksi auton tai julkisten liikennevälineiden käytöstä. Majoitus Helsingissä lähellä tapahtumapaikkoja on helppo löytää laajan hotelli tarjonnan ansiosta. 

Kannattaa myös huomioida että luultavasti moni muukin haluaa samaan aikaan käymään suosituissa kohteissa, joten hotelli kannattaa varata hyvissä ajoin. Näin varmistat että saat yövyttyä juuri haluamassasi hotellissa sinulle sopivana ajankohtana.

Jos mahdollista varaa erilaiset aktiviteetit ja liput ennalta

Jos haluat kierrellä erilaisissa museoissa tai käydä tapahtumissa, ravintolassa tai vaikka katsomassa elokuvan, kannattaa varata etukäteen liput, jotta varmistat paikkasi. Loma-aikoina varsinkin suosituimpien elokuvien, tapahtumien ja ravintoloiden paikat on yleensä varattu jo hyvissä ajoin täyteen, joten kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin. 

Jos kuljet julkisilla kulkuneuvoilla, kannattaa pyrkiä varmistamaan myös niiden lippujen saatavuus ja hankkia lippu mahdollisimman hyvissä ajoin. Usein kulkuneuvojen lippujen hinnat ovat myös hieman edullisempia kun ne hankkii etukäteen. 

Muista ottaa reissuun mukaan myös paljon lomafiilistä, jotta varmistat viihtyväsi ja rentoutuvasi loman aikana. Siispä hyvää lomaa ja nauti matkastasi täysin siemauksin!