Categories
Uncategorized

Parhaimmat festivaalieväät listattuna!

Parhaimmat festivaalieväät listattuna!

Useimpien festivaalikävijöiden suosikkivaihtoehtoja festivaaleilla ovat lämmin olut ja muropatukat. Monet tykkäävät myös syödä festivaaleilla hot dogeja ja hampurilaisia. Mutta koska monilla
festivaaleilla on usein tarjolla valtava valikoima ruokia, saatat huomata kuluttavasi aivan liikaa ruokaa. Ruoan laittaminen festivaaleille voi siksi olla viisas ratkaisu.

Siksi haluan jakaa tässä kirjoituksessa joitain suosikkivaihtoehtojani festivaaleille. Näiden eväiden valmistamiseen tarvitset vain joitain yksinkertaisia keittiövälineitä, kuten veitsen ja kattilan. Jos
sinulla ei ole vielä entuudestaan näitä välineitä, suosittelemme Kitchenaid tuotemerkkiä keittiövälineille.

4 parasta festivaalievästä

Leipä

Oli kyseessä sitten leipä, sämpylä tai patonki, minkä tahansa leivän voi aina muuttaa ateriaksi. Kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota leipäsi täytteisiin, koska jotkut ainesosat eivät säily monia päiviä.

Pikanuudelit/Pasta

Kaikki tietävät, että festivaaliruokien kuningas on nöyrä pikanuudeli. Se ei ehkä ole terveellisin vaihtoehto, mutta kuppikeitot, nuudelit ja pastaruukut ovat ehkä helpoimpia, nopeimpia ja edullisimpia vaihtoehtoja. Joten jos tunnet olosi hieman heikoksi, sinun tarvitsee vain pyytää kuumaa vettä ja odottaa 2-3 minuuttia ateriasi valmistumista.

Ennalta valmistetut ateriat

Jos haluat valmistautua kunnolla festivaaleja varten, voit valmistaa jo edellisenä päivänä ruoat festivaalia varten. Ruoat, joita voit syödä kylmänä, kuten pastat ja salaatit, toimivat täydellisesti, koska ne eivät ole liian raskaita ja ne saavat sinut tuntemaan olosi paljon paremmaksi kuin esimerkiksi kuudennes paketti sipsejä.

Purkkiruoka

On paljon mahdollista, että mitä tahansa ruokaa, jota etsitkin, on saatavana myös purkitetussa muodossa. Kannattaa siis ehdottomasti selvittää, että voitko esimerkiksi saada lihaa tai kalaa säilykkeinä. Säilykkeiden suurin etu on se, että ne säilyvät pitkään, joten sinun ei tarvitse murehtia niiden pilaantumisesta festivaalien aikana. Ja, jos et löydä lihaa tai tonnikalaa säilykkeenä, voit aina kantaa evääsi esimerkiksi Iittala astiassa festivaaleille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *