Categories
Uncategorized

Näyttävä festarityyli – Näin erotut joukosta!

Muodikkaimmilta musafestareilta omaksutaan tyylit Suomenkin festareille. Viime vuosina ihmiset ovat pukeneet festareille muun muassa maihareita, maastokuosia, verkkatakkeja, lenkkareita tai muotilaseja. Kun ajattelet festarimuotia, kukkaiskruunut, farkkutakit, glitterimeikit, luomivärit ja hiustenpidennykset saattavat myöskin tulla mieleesi. Sillä todella monet ihmiset ovat pukeneet näitä asusteita ylleen tai käyttäneet näitä meikkejä festareilla. Tässä blogitekstissä haluan jakaa tyylivinkkejä kesän festareille. Toivottavasti inspiroidut lukemastasi ja löydät itsellesikin sopivia tyylejä!

Miten ei kannata pukeutua festareille

Vaikka festivaaleille voi pukeutua kutakuinkin omien mieltymysten mukaan, tiettyjä vaatteita tai koristeita ei kannata pukea ylleen festareille. Todella monet ihmiset ovat esimerkiksi pukeutuneet haalariasuihin ja sortsiasuihin festareille, etkä halua pukeutua kuin he. Erottuaksesi joukosta haluat omaksua sellaisen tyylin, jota muilla ei ole.

En suosittele myöskään, että laitat sandaaleja jalkoihisi festareita varten. Jalkasi tulevat nimittäin näyttämään ällöttäviltä päivän päättyessä, jos laitat sandaalit jalkaan. Sandaalit ovat siitäkin syystä huono idea, että voit astua festareilla johonkin ällöttävään ja liata jalkasi, jos sinulla on sandaalit jalassa. Saappaat ovat tästä syystä paljon parempi valinta ja myös näyttävät paremmilta jaloissasi!

Millaista on sitten tyylikäs festarimuoti?

Urheilusukat ovat näyttäneet löytyvän lähes jokaisen festarikävijän jaloista. Valkoiset sukat voi yhdistää huolettomasti legginsseihin ja lyhyisiin college-sortseihin. Sukkien pilkottavat varret saavat sporttiset asut näyttämään entistäkin mukavammilta, mikä kertoo nykyisin vain pukeutujan cooliudesta. Tietyn tapainen ”ysärijunttius” on nykyisin vain tavoiteltavaa festareilla!

Urheilusukkien pariksi pitää tietysti pukea myös tyylikkäät lenkkikengät. Lenkkikengissä räväkkäät värit ovat toivottavia ja niillä varmasti saat huomiota muilta!

Yleisesti voidaan sanoa, että nykyisin ihmiset haluavat pukeutua ’rennon tavistyylin’ mukaisesti festareille. Ihmiset arvostavat rentoutta ja mukavuutta enemmän kuin koskaan eivätkä ihmiset halua enää hienostella festareilla turhaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *