Categories
Uncategorized

Nauti hyvästä ruoasta festareilla ja kotona

Nauti hyvästä ruoasta festareilla ja kotona

Hyvä ruoka on avain moneen nautintoon eikä syyttä, koska hyvästä ruoasta nauttii varmasti kaikki. Monet juhlat ja festarit rakentuvatkin ainakin osittain hyvän ruoan ja herkkujen ympärille, joita nautitaan hyvän ohjelman ohella. Virvokkeet ja hyvä ruoka on aina loistava syy juhlia ja kotioloissa kutsua ystäviä ja kavereita käymään. Juhlien ei tarvitse olla erityisen näyttävät tai hienot, kunhan tarkoitus on viettää mukavasti aikaa yhdessä, on se jo syy kutsua muita käymään.

Järjestä kotijuhliin festaritunnelmaa ruoan avulla

Festareiden puuttuessa tai vaikka vaan ihan muuten vain on mukavaa vaihtelua järjestää festarityyliset juhlat ihan vain kotona, parhaiden kavereiden ja ystävien kesken. Voit helposti kokata festarityylisiä herkkuja hyödyntäen kodistasi löytyviä laitteita, kuten OBH Nordica voileipägrilli, mehulinko tai vaikka
mikroaaltouunia.

Monet erilaiset reseptit soveltuvat peruslaitteilla tehtäväksi, festareille niitä vain tehdään isompia määriä ja sen takia ne vaikuttavat olevan vaikeita tehdä. Todellisuudessa pienemmät määrät ovat luultavasti helpompia tehdä ja saat maukkaampia aikaiseksi. Kokeile siis huoletta monenlaisia reseptejä ja kysy
ystäviäsi avuksi kokkaamaan, sekä olisiko heillä ideoita syömäpuolelle.

Panosta viihtyvyyteen

Juhlissa myös koristeet ja tarvikkeet ovat osa viihtyvyyttä. Ei siis ole sama onko kyseessä kertakäyttöiset muovimukit vai Iittala juomalasit, vaan kannattaa miettiä juhlien teeman mukaisesti mitä haluaa miljööksi tarjota. Voit esimerkiksi pitää espanjalaistyyliset tai talviteemaiset juhlat, joiden koristeet ja esineistö vastaa teemaa.

Koristeiden ohella ohjelman avulla vieraat viihtyvät ja nauttivat juhlista. Voit yrittää keksiä mielenkiintoista ohjelmaa, esimerkiksi erilaisia pelejä tai musiikkia jonka avulla vieraat viihtyvät varmasti. Kun sopivaa oheisohjelmaa on tarjolla, vierailla on varmasti mukavaa ja tulevat myös uudestaan juhliisi.