Categories
Uncategorized

Miten tehdä festarireissusta mahdollisimman rentouttava

Miten tehdä festarireissusta mahdollisimman rentouttava

Festareilla käyminen on tottakai hauskaa, mutta jotkut asiat saattavat tehdä siitä hankalaa ja itse reissun ja siihen sisältyvien oheisohjelmien järjesteleminen voi olla työn takana. Kuitenkin voit yrittää minimoida ylimääräisen stressin ja saada aikaiseksi mahdollisimman mukavan reissun, jopa yksinkertaisilla keinoilla. Kaikkea ei kuitankaan kannata suunnitella etukäteen, mutta joitain asioita on hyvä miettiä etukäteen. Tässä muutama vinkki, joilla helpotat reissun päällä olemista.

Matkanteko ilman huolta

Riippumatta siitä millä kulkuneuvolla meinaat paikan päälle matkustaa, kannattaa itse matkantekoon varata kunnolla aikaa. Tällä minimoit aikatauluongelmat ja stressin. Saat myös lisää mahdollisuuksia esimerkiksi taukoihin ja levähdyksiin.

Matkaliput kannattaa myös hankkia hyvissä ajoin. Näin voit säästää rahaa, koska usein liput ovat etukäteen hankittuna edullisempia. Saat myös varmistettua paikkasi suosituimmille matkustusvuoroille ja voit mahdollisesti varata haluamasi istumapaikan.

Etukäteen kannattaa myös varmistaa hotellin sijainti ja miten pääset kulkemaan esimerkiksi juna-, tai bussiasemalta hotellille ja hotellilta festaripaikalle. Lyhyillä etäisyyksillä käveleminen on hyvä ratkaisu, mutta pidempien etäisyyksien ollessa kyseessä, julkisen liikenteen vuorot kannattaa varmistaa etukäteen. Taksi voi myös olla yksi hyvä kulkemisratkaisu, koska silloin saat joustovaraa ajallisesti ja mahdollisesti helpommin kuljetettua tavaraa mukanasi.

Vinkkejä rentoon majoittautumiseen

Moni hotelli tarjoaa mahdollisuuden toivoa etukäteen esimerkiksi ylimääräistä tyynyä tai paksumpaa peittoa. Näin voit varmistaa paremmat yöunet itsellesi.

Mahdollisuuksien mukaan kannattaa hyödyntää Brunssi Helsinki sijaitsevien hotellien tai ravintoloiden tarjonnassa. Tämä on yksi hyvä vaihtoehto pitkän illan ja rennosti nukutun yön jälkeen, jolloinka ei ole kiirettä herätä aamiaiselle ja voit aloittaa aamusi rennosti. 

Monet hotellit tarjoavatkin myöhäistä uloskirjautumista, jonka avulla voit nukkua pidempään ja lähteä paluumatkalle hyvin levänneenä. Pienetkin teot voivat auttaa kiireettömyyden järjestämisessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *