Categories
Uncategorized

Mitä kannattaa pakata musiikkifestivaaleille mukaan?

Ennen kuin lähdet reissun päälle, sinun tulee pakata reissuasi varten. Pidä määränpääsi mielessäsi valitessasi matkalaukkusi ja muista, että et ole menossa viiden tähden Helsinki hotelli hotelliin. Tämä tarkoittaa sitä, ettet voi varastoida arvokkaita esineitäsi talletuslokeroon.  

Et varmaankaan myös halua kuljettaa suuria, raskailla pyörillä varustettuja matkalaukkuja likaisilla leirintäalueilla. Joten pakkaa vaatteesi ja suuremmat tavarasi isompaan laukkuun ja pidä pienempiä esineitä, kuten avaimia ja aurinkolaseja, vyötärölaukussasi. Vyötärölaukusta sinun on helpompaa löytää pienempiä esineitä ja saat pakattua tavarasi pienempään tilaan.

Varaudu sille, että joudut seisomaan

Pitkät jonot ja tuntikaudet jalkojen päällä ovat normi festivaaleilla, joten varaudu seisomaan. Tämä tarkoittaa, että mukavat kengät ovat välttämättömyys festivaaleilla. Kun poistut festivaalialueelta, heitä ne kenkäpussiin laukkusi sisälle aina, kun et enää käytä niitä. Tällä tavalla muu omaisuutesi ei likaannu ja voit antaa jalkojesi hengittää ja pystyt ojentamaan varpaasi pitkän päivän jälkeen.

Pakkaa puhdistuspyyhkeitä mukaan

Koska julkiset käymälät ovat ainoa vaihtoehto suihkussa ja vessassa käymiselle festivaaleilla, sinun kannattaa pakata puhdistuspyyhkeitä mukaasi. Puhdistuspyyhkeillä voit myös puhdistaa kenkäsi festivaaleilla kätevästi.

Muista levätä!

Vaikka et halua pakata liikaa tavaroita mukaasi festivaaleilla, tietyt tarvikkeet voivat auttaa sinua nukkumaan paremmin meluisilla festivaalialueilla. Pehmeät korvatulpat voivat auttaa sinua esimerkiksi nukkumaan paremmin hiljentämällä sinua ympäröivän melun. Korvatulppien lisäksi kannattaa harkita unimaskin pakkaamista mukaasi, jotta et herää auringonnousuun aamulla.

Lopuksi: Tärkeintä on kuitenkin pakata mukaan rento, iloinen ja ystävällinen fiilis. Musiikkifestivaaleilla pärjää varmasti, vaikka et olisikaan pakannut kaikkia aiemmin mainitsemiani tavaroita mukaan. Varmasti ainakin jokainen kokeneempi festarikansalainen tietää ihmisiä, jotka pärjäävät monia päiviä festivaaleilla samoilla vaatteilla ilman vaihtokalsareita, hammasharjaa tai mitään muutakaan ylimääräistä painoa repussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *