Categories
Uncategorized

Minifestarit kaveriporukalle

Toisinaan juhlien teeman suunnittelu aiheuttaa aivan kohtuuttomasti päänvaivaa. Mikä olisi syntymäpäivien, juhannuksen, baby showereiden tai minkä tahansa juhlapäivän teema, joka sopisi kaikille ja olisi muokattavissa tilanteen sopivaksi? Oikea vastaus on minifestarit! Festarit on teemana tunnistettava konsepti, jota kuitenkin voi muokata omien ja vieraiden kiinnostusten kohteiden mukaan. Minifestarit voi toteuttaa pienemmällä tai suuremmalla budjetilla ja eri kokoisille juhlajoukoille.

Perinteiset rokkifestarit on helppo järjestää etenkin kesällä. Etsi sopiva pelto- tai hiekka-alue, kutsu soittamaan kavereiden bändit ja pidä sormet ristissä, että sää suosii juhlakansaa! Ruokatarjoiluina toimivat klassiset festariannokset, esimerkiksi makkaraperunat, pitsapalat ja muovimukeista tarjoillut virvokkeet. Vessan oveen voit kiinnittää kyltin, jossa lukee “bajamaja”, ja luoda tällä tavalla autenttisen festarikokemuksen.

Hippifestarit järjestyvät rannalla tai metsän siimeksessä. Voit koristella alueen viireillä, lyhdyillä ja tuulikelloilla. Esiintymään voi kutsua tanssijoita, akrobaatteja tai muita esiintyviä artisteja – loppukesän hämärtyvässä illassa tulennielijän show on lumoava! Hippifestareilla voi olla myös käsityöpajoja, joissa tehdään kukkaseppeleitä ja koruja luonnon antimista. Festivaalien henkeen sopii brunssi, jolle kaikki kokoontuvat hyväntuulisina festareiden jälkeisenä aamuna kertaamaan illan tapahtumia ja ikimuistoisia hetkiä.

Menosta pitävälle juhlakalulle sopii reivifestarit. Tapahtumapaikaksi käy esimerkiksi vanha navetta, aitta tai tehdashalli. Viritä värivalot, diskopallot ja savukoneet, ja juhlapaikka on valmis. Kaveripiiristä löytyy varmasti dj, joka osaa tanssittaa juhlakansaa aamuyöhön asti. Paikalle voi järjestä kojun, josta saa erilaisia uv-valoissa loistavia kasvomaalauksia.

Juhlakutsussa voi lähettää mukana festarirannekkeen, joka takaa pääsyn juhliiin. Festareiden jälkeen vieraille voi lähettää t-paidan tai kangaskassin itse tehdyllä festareiden logolla. Tällä tavalla juhlatunnelma jatkuu myös festareiden jälkeen ja festarijuhlat jäävät vieraiden mieleen ikimuistoisena elämyksenä!