Categories
Uncategorized

Majoittautuminen festareiden yhteydessä Helsingissä

Majoittautuminen festareiden yhteydessä Helsingissä

Pääkaupunkiseudulla ja Helsingissä on vuosittain valtava määrä erilaisia festareita ja tapahtumia, joihin matkustaa paljon ihmisiä ympäri Suomea, sekä myös ulkomailta. Helsingissä, sekä lähialueilla onkin aivan valtava määrä erilaisia, sekä eri tasoisia hotelleja, joiden tarjonta pyrkii erottautumaan toisistaan kovan kilpailun alla.

Moni hotelli Helsingissä onkin panostanut uusiutuvaan energiaan ja vihreään, sekä kiertotaloustoimintaan, houkutellakseen asiakkaita käyttämään yrityksen majoituspalveluita. Tästä onkin tullut monille yrityksille myyntivaltti ja asiakasmäärät ovat olleet kasvussa. Tämä onkin ympäristön kannalta hyvä asia, koska vaikka matkustajamäärät kasvavat, ei silti päästöt ole kasvaneet samassa suhteessa.

Hyvissä ajoin varattu hotelliyöpyminen on yleensä paljon edullisempi, kuin juuri ennen matkaa tapahtuva. Tällöin kannattaakin mahdollisuuksien mukaan varata majoitus heti kuin se vain on mahdollista. Internetin hakukoneiden avulla on helppo selvittää erilaisten hotellien hintoja ja tarjontaa. Nykyaikana löytyy myös erilaisia sivustoja ja sovelluksia, jotka mahdollistavat edullisten majapaikkojen etsinnän ja erilaisia alennuskampanjoita ja kuponkeja on todella helppo hyödyntää. Sama hotelli ja majoitusluokka saattaa löytyä toisen sivuston kautta paljonkin edullisemmin, kuin muista kanavista.

Kulkeminen festaripaikalle

Riippuen festarien sijainnista, yleisesti ottaen Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla kulkeminen on helppoa ja edullista. Oma auto kannattaakin jättää parkkiin tai kotia ja nauttia lomasta ja festareista ilman murhetta ajamisesta. Helsingin Seudun Liikennekuntayhtyä (HSL) mahdollistaa helpon kulkemisen paikasta toiseen, edullisesti.

Jos haluat kulkea yksin tai kavereiden kanssa hieman laadukkaammin, suoraan ovelta ovelle, voit myös harkita taksin käyttöä. Se saattaa porukalla tulla jopa edullisemmaksi, kuin hankkia kaikille oma HSL lippu. Tässä kohtaa voin suositella käyttävän takseja välittävää sovellusta, jolloinka saat suoraan matkan hinnan näkyviin, eikä ylimääräisiä kustannuksia synny. Kannattaakin vertailla erilaisia vaihtoehtoja. Se kun onnistuu helposti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *