Categories
Uncategorized

Kuumimmat kauneustrendit – Laita tyylisi uuteen uskoon 2020!

Tänä vuonna erityisesti hiustrendeissä on näkynyt monipuolisuus ja 80-luvun vaikutteet. Tämän vuoden meikkitrendeissä on myös nähty runsasta väriloistoa. Tässä blogissa jaan joitain kuumimpia ja mielenkiintoisimpia kohtaamiani kauneustrendejä tänä vuonna. Mitä näistä trendeistä olet omaksunut omaan tyyliisi? Kommentoi alle!

Koristeet tukassa

Erilaiset tyylikkäät hiuskoristeet antavat huolettomillekin hiustyyleille loppu silauksen. Tänä kesänä ihmisten hiuksia koristavat erityisesti erisävyiset ja kokoiset kukkaiskoristeet.

Värjätyt kynnet ja timanteilla koristeltu manikyyri

Timantit tullaan kiinnittämään tänä kesänä kynnen kärjen sijasta sivuun, kynnen koko pituudelle. Monet tulevat myös käyttämään erivärisiä kynsilakkoja kynsiensä koristamiseksi.

Hiustenpidennykset

Yksiä kuumimpia kauneustrendejä tänä vuonna ovat olleet erilaiset hiustenpidennykset. Aidot hiustenpidennykset ovat siitä hyviä, että ne näyttävät luonnollisilta (ovathan ne valmistettu aidoista hiuksista) ja kestävät pitkään. Hiustenpidennyksillä saat tehtyä hiuksistasi pidempiä ja voit leikitellä pidennyksien eri väreillä.

Polkkatukka

Polkkatukka on jokaisen naisen unelmoima helposti ylläpidettävä pese ja pidä -kampaus. Polkkatukka on nopea kuivata, helppo muotoilla. Ja mikä parasta, se sopii erityisen hyvin ohuille ja normaaleille hiuksille. Paksuihin hiuksiin leikattu polkka – varsinkin klassinen sellainen – saattaa näyttää suuren massansa vuoksi inhottavalta kypärältä. Jos haluat kuitenkin paksuihin hiuksiisi polkan, kannattaa pyytää kampaajaa ohentamaan sitä. Se tulee tekemään kesästäsi huomattavasti miellyttävämmän!

Kimaltavat luomivärit ja glitteri

Smoky eye -silmämeikin sijasta ensi vuonna luomet meikataan kimaltavaksi 80-luvun tyylisesti. Tämä näyttävä look on loistava valinta erityisesti juhliin tai hienompiin tapahtumiin. Näyttävillä luomiväreille ja glittereillä tulet myös taatusti saamaan huomiota vastakkaiselta sukupuolelta!

(Mukavat lookit ovat nyt muodikkaita)

Mukavat tyylit

Vaatteissa viihtyminen on ollut tänä vuonna muodikkaampaa kuin koskaan aikaisemmin. Mukava tyyli ei kuitenkaan tarkoita lököttäviä tai nuhjuisia vaatteita eikä likaisia lenkkareita. Jotta rennot tennarit esimerkiksi näyttävät hyvältä mekon tai housupuvun kanssa, niiden pitää silti olla puhtaat ja siistit. Rennot vaatteet on muodikkaita, kun ne ovat siistejä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *