Categories
Uncategorized

Ideoita festariruokailuun

Ideoita festariruokailuun

Festareilla vietetään usein pitkiä päiviä jalkojen päällä, aurinko porottaa ja energiaa kuluu. Siksi on ehdottoman tärkeää, että pidetään huolta syömisestä! Joskus festarihuumassa ruokailu unohtuu kokonaan ja loppuillasta havahtuu heikotukseen ja mouruavaan vatsaan. Tässä postauksessa jaan joitakin vinkkejä siihen, miten festareilla kannattaa hoitaa ruokahuolto.

Varaudu eväillä

Selvitä, mitä kaikkea festarialueelle saa tuoda ja tuo mukanasi eväitä rajoitusten puitteissa. Eväiksi sopivat muun muassa pienet sipsipussit, pähkinät, suklaapatukat, banaanit ja välipalatuotteet, joissa on lisättyä proteiinia. Nopeita napostelueväitä on helppo kantaa mukana laukussa, ne menevät pieneen tilaan ja ne voi syödä vaikka eturivissä keskellä suosikkiartistin keikkaa. Eväitä voi tarjota myös kaverille tai uusille tuttavuuksille, jos heidän menonsa vaikuttaa hyytyvän kesken keikkaa.

Kokkaa leirinnässä

Festareilla on lukuisia eri vaihtoehtoja leirinnän suhteen. Toiset valitsevat telttamajoituksen, toiset tulevat tapahtumaan asuntovaunussa tai -autossa ja toiset vuokraavat mökin tai asunnon festareiden ajaksi. Keittomahdollisuutta kannattaa kuitenkin aina hyödyntää! Kannattaa ottaa reissuun mukaan kätevät kattilat ja muut välineet, joilla voit valmistaa ruokaa missä olosuhteissa tahansa. Hyviä ruokia ovat erilaiset nuudelit, pussikeitot ja muut valmisruoat, joihin voit lisätä vain veden ja kiehauttaa nopeasti.

Nauti festarialueen ruokatarjonnasta

Festareilla on useita erilaisia ravintoloita, joiden tarjonnasta jokainen löytää jotakin syötävää. Nykyään annoksia löytyy laidasta laitaan ja erilaiset allergiat ja ruokavaliot on huomioitu hyvin. Alueella syöminen tulee usein kalliiksi, joten voit vähentää kuluja tekemällä kuplavedet mukaan jo kotona helppo sodastream laitteella. Kuplavettä on mukava siemailla myös keikkojen lomassa, sillä nesteytyksestä pitää muistaa pitää huolta!