Flow-festivaali julkaisi esiintyjälistan

Flow-festivaali julkaisi esiintyjälistan

Flow Festival on Helsingin Suvilahdessa järjestettävä kaupunkikulttuuri- ja musiikkifestivaali. Musiikki Flow- Festivalilla on ollut monipuolista sisältäen genrejä aina indierockista ja maailmanmusiikista runsaaseen DJ- tarjontaan sekä klubimusiikkiin. Musiikkitarjonnan lisäksi Flow-Festival on historiallisesti panostanut paljon myös kaupunkikulttuuriin ja visuaaliseen taiteeseen. Flow-festivaali on nyt julkaissut uusia esiintyjiä loppukesän festareille. Tänä vuonna The Other Sound -lavalle nousee säveltäjä ja pianisti Terry Riley, joka on yksi minimalistisen tyylin varhaisimmista kehittäjistä.

Esiintyjinä on myös mm. elektromuusikko Lena Platonos, äänisuunnittelijana Grammy-ehdokkuuksia kerännyt Suzanne Ciani, synkkää grime-vaikutteista musiikkia tekevä Chino Amobi ja Venäjän undergroundista nouseva Kedr Livanskiy.

Sen sijaan sunnuntaina taas ohjelmistossa syvennytään ambient-maailmaan, jolloin festareilla esiintyy muun muassa Suso Saiz, Gigi Masin ja Michal Turtle. 

Terry Rileyn lisäksi kokeellista klassista musiikkia saapuu esittämään säveltäjä ja pianisti Lubomyr Melnyk ja Sibelius-Akatemian nykymusiikkiyhtye Nyky Ensemble. Muita esiintyjiä Flow-Festivaleilla tänä vuonna ovat muun muassa Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Alma ja Lykke Li.

Flow Festival järjestetään 10. -12. elokuuta Helsingin Suvilahdessa.