Categories
Uncategorized

3 univinkkiä festivaali kansalaisille

Väsymys voi pilata festivaalikokemuksesi jopa pahemmin kuin märät sukat. Miten voimme sitten nukkua paremmin musiikkifestivaaleilla?

Nukkuminen ei välttämättä ole tärkein prioriteettisi musiikkifestivaaleilla. Musiikkifestivaalit eivät edistä nukkumista, mutta se ei tarkoita, että nukkuminen on täysin mahdotonta festivaaleilla. Loppujen lopuksi festivaaleilla väsymyksen välttäminen kunnollisilla yöunilla auttaa sinua nauttimaan esiintyjistäkin paremmin. Siksi haluan tässä kirjoituksessa jakaa 3 vinkkiä parempia yöunia varten. Nämä vinkit on suunnattu kaikkia festivaalikävijöitä varten.

Käytä unimaskia

Valoisa tulee hyvin aikaisin, kun nukut teltassa. Valo tarjoaa luonnollisen herätyksen, mutta kun otetaan huomioon, että suurin osa musiikkifestivaaleista järjestetään kesällä, aurinko voi alkaa nousta jo kello 4.00. Tämä ei ole ihanteellista, jos olet valvonut myöhään edellisenä yönä.

Älä aseta telttaasi kävelyteiden tai vessojen lähelle

Toiset menevät nukkumaan myöhään, tai eivät ehkä edes lainkaan, joten festivaaleilla on paljon ihmisiä, jotka kävelevät ympäri yötä. Teltan pitäminen poissa kulkutieltä vähentää ylimääräisen melun todennäköisyyttä ja myös mahdollisuutta, että joku kompastuu sen yli. Ja mitä vähemmän meidän tarvitsee sanoa festivaalikäymälöistä, sitä parempi!

Älä juo liikaa alkoholia!

Alkoholi voi auttaa sinua nukahtamaan nopeammin, mutta olemme jo todenneet, että juominen lähellä nukkumaanmenoa tekee unen laadustasi huonomman. Lopeta siis alkoholin käyttö muutama tunti ennen nukkumaanmenoa ja juo runsaasti vettä tuona aikana.

Jos nämä vinkit eivät auta sinua nukkumaan paremmin yöllä, lentokenttähotelli Helsinki voi olla parempi vaihtoehto sinulle. Vaikka hotelleissa yöpyminen onkin kalliimpaa, niissä tulet ainakin varmasti nukkumaan hyvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *