ToimintaTiimi

TOUKOTIIMIN KARTTAMAAKARIT

Meidän tehtävämme on ottaa yhteyttä erilaisiin järjestöihin, seuroihin ja yhdistyksiin, jotka järjestävät ToukoFestiin monipuolisia toimintapisteitä. Suunnittelemme myös hipposhallin kartan, ja ylläpidämme tapahtuman info-pistettä.

TIIMILÄISET

LASSI HANNULA, TIIMILIIDERI: ”Olen 14-vuotias  ja olen ToukoTiimissä nyt toista vuotta. Lähdin Toukotiimiin, kun kaveri kysyi että haluaisinko lähetä mukaan kun olisi tarvetta saada lisää ihmisiä mukaan.”

EMILIA KAUPPINEN: ”Olen 17-vuotias, ja  olin kolme aikaisempaa vuotta ToukoNakkina, kunnes nyt on ensimmäinen vuoteni tiimissä. Lähdin mukaan koska olen aina ollut kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä ja ToukoFest kuulosti kiinnostavalta.”

OUTI KINNUNEN: ”Olen 17-vuotias ja kiinnostuin ToukoFest -tapahtumassa työskentelystä tukioppilastoiminnan kautta. Minäkin olin ensimmäiset  kolme vuotta ToukoNakkina, ja nyt on ensimmäinen vuoteni tiimissä.”

OONA JÄRVINEN: ”Olen 17-vuotias ja olen nyt toista vuotta tiimissä. Lähdin ensimmäisenä vuotena nakiksi hakemaan kokemusta ja kokeilemaan uutta, sekä halusin uusia kavereita ja sainkin monta uutta kaveria.”

EETU MARTTINEN: ”Olen 18-vuotias ToimintaTiimin jäsen ja maaorja. Olen ollut ToukoTiimissä vuodesta 2014 ja lähdin mukaan kun kaveri aikoinaan suostutteli.”