Tanssi- & MusaTiimi

13271507_262755067412600_582311353_oToukoTiimin Rytmiryhmä

Tiimimme järjestää alakoulupäivälle ToukoTalent -Taitoskaban sekä yläkoulupäivälle ToukoSound -Musiikkiskaban, joihin on ennakkoilmoittautumiset. ToukoTalentissa saa tulla esittelemään taitojaan ja tuomaan erityiskykynsä esille. ToukoSoundissa taas pääsee näyttämään omat musikaaliset taitonsa.

Näiden lisäksi paikanpäällä on tanssipelejä, guitarhero ja singstar sekä yläkoulupäivänä myös DJ -paja – näihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan paikanpäällä voi tulla vapaasti kokeilemaan omia taitojaan ja ehkä oppia samalla myös jotain uutta!

Kilpailut järjestetään monitoimitalolla ja niitä pääsee ihastelemaan koko tapahtumapäivien ajan. Samalla voi tulla kokeilemaan jotain peliä, kokeilemaan kuinka levyjen pyöritys sujuu tai muuten vaan viettämään aikaa!

TIIMILÄISET

MAIJA ÄIKÄS, TIIMILIIDERI: ”Olen Tanssi & Musa -tiimin liideri Maija ja käyn lukion ensimmäistä vuotta Lyseon lukion IB-linjalla. Olin Tanssi & Musa -tiimissä mukana myös viime vuonna tiimiläisenä ja päätin jatkaa tänä vuonna liiderinä. Lisäksi harrastan musiikkia pianon soiton muodossa ja tulevaisuudessa toivon työskenteleväni äänitekniikan parissa miksaajana.”

IINA PIETIKÄINEN: ”Olen Iina ja käyn lähihoitajakoulutusta Jyväskylässä. Olin viimekin vuonna mukana tiimissä ja tänä vuonna halusin mukaan Tanssi & Musa -tiimiin, sillä musiikki on lähellä sydäntäni. Olen hauska ja mukava persoona!”

TUULI ROSSI: Olen Tuuli Rossi Tanssi & Musa -tiimistä ja käyn peruskoulun 9-luokkaa Sydän-Laukaan Koulussa. Harrastan Lentopalloa. Olen ensimmäistä vuotta ToukoTiimissä mukana.”

RUUSU LEPPÄNEN: ”Olen Ruusu Jyväskylän Normaalikoulun kahdeksannelta luokalta. Jo monen vuoden ajan olen käynyt ToukoFestissä ja nyt tilaisuuden tullessa päätin itsekin lähteä tähän hommaan mukaan! Harrastuksiini kuuluu mm. street- ja showtanssi, ratsastus ja valokuvaus.”

OLIVIA OJALA: ”Olen Olivia, ensimmäisen vuoden opiskelija Jyväskylän Lyseon lukion IB-linjalta. Olin Tanssi & Musa -tiimissä myös viime vuonna ja päätin jatkaa myös tämän vuoden tiimissä. Rakastan tanssia ja olen harrastanut sitä jo 13 vuotta.”