FandomTiimi

TOUKOTIIMIN FANITTAJAT

Fandom-pisteellä voit rentoutua, jutella kiinnostuksen kohteistasi, lueskella, piirtää ja hiplata fandom-tavaroita. 

Meillä on myös piirustuskilpailu, aiheena ”Mitä fanitat?” Kilpailutyöt kootaan seinälle kaikkien ihailtaviksi ja niistä parhaat palkitaan. Kilpailuun voit osallistua klo 9.00–13.00 ja palkinnot jaetaan klo 14:00. Tuomareina toimii Fandom-pisteen asiantunteva väki.

Mitä ovat fandomit?

Fandomit ovat elokuvien, tv-sarjojen, bändien, kirjojen ja animen ympärille kasaantuneita suuria tai vähän pienempiäkin faniryhmittymiä, jotka hyvin aktiivisesti fanittavat jotain yllämainituista. He usein piirtävät, kirjoittavat, keskustelevat ja/tai cosplayaavat.

 

TIIMILÄISET:

JENNA ROVIO, TIIMILIIDERI: ”Hei, olen Jenna Rovio, FandomTiimin liideri, eli yritän paimentaa muuta FandomTiimiä. Olen 15v ja käyn Vaajakosken Yhtenäiskoulua. Kuuntelen PALJON musiikkia ja olen superwholockian, tai ainakin wholockian, potterhead, muser, outo, jne. Näistä voitte tulla juttelemaan vapaasti, totta kai kaikesta muustakin ^^. Tiimissä olen toista vuotta ja tänne päädyin kaverin kautta.”

ALISA SANDSTRÖM: ”Olen Alisa Sandström, 15-vuotias tyttö ja olen Vaajakosken yhtenäiskoulussa. Kuulun moniin fandomeihin, kuten Doctor Who-, Sherlock-, ja Taru Sormusten Herrasta -fandomiin. Olen Ensimmäistä vuotta ToukoFestissä mukana ja olen todella innoissani siitä, että saan osallistua.”

MISKA PELTOLA: ”Olen Miska Peltola, 15-vuotias poika ja käyn Vaajakosken yhtenäiskoulua. Nauran paljon ja olen puhelias. Minulla ei ole kovin paljon fandomeja, mutta nämä ovat ne, joita fanitan eniten: Naruto, Taru Sormusten Herrasta, Doctor Who ja Heroes. Olen ensimmäistä vuotta ToukoFestissä mukana. Yleensä en ole kovin aktiivinen mitä tämmöisiin asioihin tulee. Onhan tämä mukavaa ja ainakin tulee uusia kokemuksia.”

JANINA TYYNELÄ: ”Hei, olen Janina Tyynelä, 13-vuotias Vaajakosken Yhtenäiskoulusta. Olen ensimmäistä vuotta ToukoFestissä mukana. Fanitan enimmäkseen animea, mutta myös Doctor Who:ta. Pelejäkin on tullut pelailtua, kuten Undertalea ja Team Fortress 2:ta.”

JENNI MATILAINEN: ”Hei, olen Jenni Matilainen, 16-vuotias tyttö, joka myös käy Vaajakosken koulua. Olen Wholocked, Potterhead, demigod, LOTR -fani, jne. Lisäksi kuuntelen paljon musiikkia, kuten Scorpionsia ja Queenia, eli kuulun myös classick rock -fandomiin. Minulle saa todellakin tulla höpöttämään näistä, kuten muistakin asioista. Minäkin olen ensimmäistä vuotta ToukoFestissä, ja tähän asti se ainakin on ollut todella mukavaa.”