Vapaaehtoiseksi?

Tervetuloa vapaaehtoiseksi Toukofestiin!

Oletko kiinnostunut ToukoFest 2017 -tapahtuman järjestämisestä? Tule mukaan tekemään Keski-Suomen suurinta nuorisotapahtumaa, josta saat ikimuistoisia kokemuksia ja uusia ystäviä.

ToukoNakit ovat vapaaehtoisia nuoria, jotka ovat mukana itse tapahtumapäivinä erilaisissa tehtävissä. ToukoNakeille järjestetään koulutusta, jossa he saavat tietoa itse tapahtumasta sekä tehtävistä tapahtumassa. Koulutuspäiviä (á 2-4 tuntia) on yhteensä kolme, huhti-toukokuun vaihteessa, toukokuun puolessa välissä sekä maanantaina 29.5. Toukofestin rakennuspäivänä.

Sivun alareunassa on lomake, josta voit ilmoittautua ToukoNakiksi ja järjestyksenvalvojaksi.

ToukoNakkina voit olla korvaamaton apu esimerkiksi Fandom -pisteellä,  tuomaroida sählyturnausta tai Cosplay-kisaa. Monenlaista hommaa riittää, ja toivommekin sinulta reippautta sekä valppautta. ToukoNakki saa tapahtuman aikana taukotuvassa purtavaa.

Tiimiläiseksi vuoden 2018 tapahtumaan?

Etsimme 15-20 v tiimiläisiä tekemään ja ideoimaan vuoden 2018 ToukoFestiä!  ToukoTiimiläiset ovat tapahtuman ydin ja he ideoivat ja järjestävät tapahtumaan skaboja, esityksiä sekä esiintyjiä. ToukoTiimiläisiltä toivotaan kokemusta tapahtuman järjestämisestä (oman kunnan tai koulun tapahtuma) tai ToukoNakkina toimimisesta. Toukotiimi kokoustaa pari kertaa viikossa koulupäivien ulkopuolella ennen tapahtumaa ja tapahtumapäivinä he ovat mukana tapahtuman ylläpitämisessä. Vuoden 2018 tapahtuman teemana on kansainvälisyys.

Tule mukaan tekemään nuorten näköinen tapahtuma!  Ota rohkeasti yhteyttä: carita.hannivirta@nuortenkeskisuomi.fi