Koulut liikkeellä – Toukofest 1994-2019

24 TAPAHTUMAA – PALJON MUISTOJA JA TARINOITA

Toukofest, entinen Koulut liikkeellä -tapahtuma, järjestetään tänä vuonna 24. – viimeisen kerran. Tule siis fiilistelemään ja kutsu omat ystäväsi Toukotiimin/ Koulut liikkeellä / muun Nuksun toiminnan ajoilta mukaan!

Samassa yhteydessä käynnistetään myös Nuorten Suomen (entinen Nuorten Keski-Suomi) alumnitoiminta eli aiemmin toiminnassa mukana olleiden verkosto, jota yhdessä kehitellään kiinnostuksenne mukaisesti.

Lisätietoja tästä LINKISTÄ 

VIERASKIRJA – JÄTÄ PUUMERKKISI!

Tule sinäkin esille! Kirjoita nimesi ja jos haluat myös terveisesi yhteiseen vieraskirjaan. Vieraskirja löytyy mm. näyttelypisteeltä, opeparkista ja infosta.

KERRO OMA TARINASI TAI TUNNELMASI TAPAHTUMASTA

Mitä tämä tapahtuma tai aiemmat tapahtumat ovat jättäneet mieleesi? Olisi mahtavaa kuulla sinun ajatuksiasi tai tarinasi. Yksikin sana tai lause riittää. Kirjaa ne seinälle tai muistojen kirjaan. Molemmat löytyvät näyttelypisteeltä, muistojen kirja myös opeparkissa ja infosta. Kiva, jos olet muistoja tai tarinaa jo etukäteen kirjannut. Voit tuoda ne info- pisteelle.

TARINOITA

Saatat bongata myös tarinan kertojia paikan päällä. Mukana tapahtumassa mm. entisiä tapahtuman järjestäjänuoria vuosikymmenten varrelta.

NÄYTTELYT

Esillä tapahtuman käsiohjelmia, julisteita, huppareita, lehtileikkeleitä ym. vuosien varrelta. Mitä eroa löydät tähän päivään? Käypä tsekkaamassa, keitä artisteja iltabileissä on ollut – saatat yllättyä!

ERITYISOHJELMAT

Klo 13 Kaikkien yhteinen päätösjuhla päälavalla

Lisäksi monitoimitalolla, kahvion perältä opasteet

klo 10:30 – 11:30 Opettajille kakkukahvit ja yhteinen kiitostuokio klo 10:45

klo 15:15-16:30 Toimintapisteiden järjestäjille kakkukahvit ja yhteinen kiitostuokio klo       15.45