Yhteistyötahot tapahtumassa

Toukofest 2019 -tapahtuman toimintapisteet aakkosjärjestyksessä


CHANGEMAKER – NUORISOVERKOSTO

Esittelyssä Ykkösketjuun -yritysvastuulakikampanja

Miksi kaupasta pitäisi voida ostaa reilujen banaanien lisäksi epäreiluja banaaneita? Suomeen tarvitaan yritysvastuulaki!

Tule kuulemaan tarkemmin mistä on kyse ja miten voit itse vaikuttaa asioihin.

Tottakai maailmaa voi muuttaa! Changemakerissa pääset toimimaan globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta.


DOPINGLINKKI

Tule testaamaan tietosi kuntodopingista!

Dopinglinkki on järjestö, joka tarjoaa luotettavaa tietoa kuntodopingista ja kannustaa puhtaaseen liikuntaan. Dopinglinkki keskittyy tarjoamaan tietoa tavallisille liikkujille ja kuntodopingilla tarkoitetaankin kilpaurheilun ulkopuolista dopingin käyttöä. Dopingaineet puolestaan ovat lääkeaineita, joilla pyritään esimerkiksi lihasten kasvattamiseen tai ulkonäön muokkaamiseen.


FANTASIAPELIT

Lauta- ja korttipelien esittelyä

Tule kokeilemaan erilaisia lauta- ja korttipelejä. Tarjolla pelejä kahdelle tai useammalle pelaajalle esim. Carcassonne, Love Letter, Keyforge ja Star Realms.

Fantasiapelit on pelien ja sarjakuvien erikoisliike. Tuomme maahan lautapelejä, roolipelejä, korttipelejä, miniatyyripelejä, sarjakuvia (länsimaista sekä mangaa), kirjoja ja oheistuotteita & tarvikkeita pelaajille ja peli-, sarjakuva-, elokuva- ynnä muille harrastajille.


FIDA INTERNATIONAL

Kestävä maailma

Pisteellä pääset pelaamaan pikapeliä. Tulokset kirjataan koko luokalle, joten mitä useampi osallistuu sitä parempi mahdollisuus luokallanne on voittaa. Lisäksi pääset tutustumaan ympäristöön liittyviin valintoihin.

Fida on suomalainen lähetys- ja kehitysyhteistyön sekä humanitaarisen avun järjestö. Fida tunnetaan myös secondhand-myymälöistä. Fida tekee kehitysyhteistyötä 16 maassa yhteistyössä Ulkoministeriön kanssa. Fidan työ keskittyy ihmisiin, joilla ei ole mahdollisuuksia ihmisarvoiseen elämään. Työ painottuu erityisesti lapsiin ja lasten oikeuksiin. Fida toimii kristilliseltä arvopohjalta.


GAMEBOMB JKL

Videopelit ovat nykyisin yksi hauskimmista suurimmista viihteen ja taiteen aloista, mutta oletko koskaan miettinyt kuinka niitä tehdään? Tule kokeilemaan nuorten alottelevien pelikehittäjien ensimmäistä Unity-pohjaista projektipeli ”Headspacea”, jossa seikkaillaan mielikuvituksen värittämässä maailmassa, sekä keskustelemaan kuinka pelejä luodaan.


GRADIA & TAITAJA 2020

Tule ja tutustu Gradiaan ja Taitaja2020-tapahtumaan! Voit etsiä omaa suuntaasi Gradian monista koulutuksista: meillä voit opiskella ammatillisen tutkinnon tai lukion. Lisäksi esillä on ammattitaidon SM-kilpailu Taitaja, jossa voit tutustua yli 50 ammattiin Jyväskylän Paviljongissa 11.–14.5.2020.

Gradia_logo_iso_RGBtaitaja2020-logo-vaaka-musta-web


JAGUARS SPIRIT ATHLETES RY

Jaguars Spirit Athletes Ry on n. 700 jäsenen cheerleadingin ja cheertanssin erikoisseura. Seurassamme voi harrastaa ja kilpailla 26 eri joukkueessa. JSA:n toiminta-ajatus on yhdessä tekemistä, liikunnallisten tietojen ja taitojen kehittämistä tasavertaisessa ja turvallisessa seurassa. Visiomme on olla tunnettu, innostava ja ammattimainen seura.

JSA:n suurin saavutus on lokakuussa voitettu Vuoden Tähtiseura palkinto, joka jaettiin nyt ensimmäistä kertaa ikinä. Palkinnon perusteiksi kerrotaan esimerkiksi seuran kiusaamiseen puuttumisen toimintalinja, tyytyväisyyskyselyt, valmentajien ja toimihenkilöiden osaamis- ja vuorovaikutuskoulutukset, sekä jatkuva tiedonjano ja seurakehittäminen.


JYTE/KOULUTERVEYDENHUOLTO

Kouluterveydenhuolto – positiivinen mielenterveys

Teemanamme on positiivinen mielenterveys ja hyvinvointi. Tule pisteellemme löytämään vahvuutesi, keskustelemaan hyvinvoinnista ja rakentamaan kanssamme mielenterveyden puuta! Vastaamalla kyselyymme, voit voittaa huippupalkintoja!


JYVÄLÄN SETLEMENTTI RY/ SILLAT- HANKE

Tuu ja tee – paja

Tervetuloa tutkimaan STEAM-toiminnan mahdollisuuksia askartelun, rakentamisen, pelien, rytmien ja leikkien kautta. Kokeile, askartele, ratko ongelmia, tee löytöjä!

Jyvälässä on mahdollista harrastaa ja osallistua erilaisiin tapahtumiin. Tervetuloa!


JYVÄSKYLÄ RUGBY CLUB

Tule haastamaan kaverisi syöttötarkkuuessa tai vaikka taklauspatjakilpailussa aikaa vastaan. Kokeneet pelaajamme opastavat rugbyn saloihin ja vastaavat mielellään kysymyksiin. Toimintaan osallistumalla pääset mukaan tuotepalkintojen arvontaan.

JRC on vuonna 2000 perustettu urheiluseura. Rugby on vauhdikas palloilulaji, jossa ei kontaktia kaihdeta. Tästä huolimatta rugby on herrasmieslaji. Seuramme perusarvot ovat JOUKKUEHENKI – KURINALAISUUS – NAUTTIMINEN – KUNNIOITUS – URHEILUHENKI. Tule pisteellemme ottamaan selvää mistä on kyse.


JYVÄSKYLÄN HELLUNTAISEURAKUNTA

Pelejä ja aktiviteetteja

Tiedossa on hauskoja pelejä sekä ajatuksia herättäviä aktiviteetteja. Tarjoamme monenlaista toimintaa lapsille ja nuorille erilaisten kerhojen, iltojen, tapahtumien ja leirien muodossa.


JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI

Tiesitkö, että kotikaupunkisi tarjoaa useita nuorille ja lapsille suunnattuja palveluja? Niistä moni esittäytyy Jyväskylän kaupungin pisteellä Toukofestissä. Tule vaikuttamaan ja kertomaan oma toiveesi palveluista. Samalla voit testata maalintekotaitojasi tai pyytää nimmarin paikalla vierailevilta urheilijoilta.

Jyväskylä on noin 142 000 asukkaan aktiivinen ja vetovoimainen liikunnan ja hyvinvoinnin kaupunki keskellä kauneinta järvisuomea. Jyväskylä tunnetaan ennakkoluulottomana opiskelu- ja liikuntakaupunkina sekä monipuolisena tapahtumien keskuksena. Kaupunki kulkee Alvar Aallon ja sivistyksen viitoittamalla tiellä ja mielletään tutkitusti Suomen parhaaksi lasten kasvuympäristöksi.

Jyväskylässä yhdistyy kaupungin syke ja luonnon läheisyys. Tässä resurssiviisaassa Valon kaupungissa panostetaan arjen turvallisuuteen ja elinkeinoelämään. Monipuoliset liikunnan ja vapaa-ajan mahdollisuudet, upea luonto sekä vilkas kulttuurielämä hemmottelevat kaupungissa asuvia ja vierailevia ympäri vuoden.

logo_jyvaskyla


JYVÄSKYLÄN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT

Liikuntapalvelut järjestää lapsille, perheille ja nuorille maksutonta liikuntaa. Tarjolla on mm. 9-12-vuotiaiden ja perheiden oma liikuntatuote LiikuntaVeturi sekä 13-19-vuotiaiden LiikuntaLaturi.


JYVÄSKYLÄN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen työntekijät esittelevät musiikkitoimintaa ja muuta harrastustoimintaa sekä Nuorten Jyväskylä -mobiilisovellusta.

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen toimialaa ovat alueellinen nuorisotyö ja nuorisotilat, nuorten tieto- ja neuvontatyö, etsivä nuorisotyö, osallisuuskasvatus ja kulttuurinen nuorisotyö. Nuorten taidetyöpaja tarjoaa työkokeilua, toimintaa ja ohjausta nuorille, jotka ovat ilman töitä tai opiskelupaikkaa.


JYVÄSKYLÄN KAUPUNGINKIRJASTO 

Tietokilpailu / Kirjastoauto Martti

Tule tutustumaan kirjastoautoon ja osallistu tietokilpailuun.


JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI/ SUUN TERVEYDENHUOLTO

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen (JYTE) suun terveydenhuolto vastaa koululaisten terveydestä ja hyvinvoinnista Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten kuntien alueella.


JYVÄSKYLÄN LIITOKIEKKOILIJAT RY

Ultimate frisbeen -peli

Kokeile kiekonheittoa ja viihdy uuden tai jo tutun lajin parissa.

Ultimate frisbee on liitokiekolla pelattava kontaktiton joukkoelaji.Ultimate on helppo aloittaa iästä riippumatta ja se sopii kaikentasoisille liikkujille. Monipuolinen laji tarjoaa tavoitteellisille urheilijoille jatkuvasti haasteita ja mahdollisuuden nopeaan kehittymiseen. Aiempi urheilutausta ja tavoitteellinen treenaaminen voi mahdollistaa nousun kansallisen tason kärkeen, vaikka lajin aloittaisi vasta aikuisiässä. Toisaalta ultimatea voivat kaikenikäiset pelata myös puhtaasti harrastemielessä. Kaikki on tervetulleita kokeilemaan lajia keskiviikkoisin Viitaniemen liikuntapuistoon klo 20-21. Mukana pärjää ilman aikaisempaa kokemusta.


JYVÄSKYLÄN NAISVOIMISTELIJAT JNV TVS ILLUSION VAAJAKOSKI / PALOKAN ILO

Tule tanssi- ja voimisteluseurojen yhteiselle pisteelle tutustumaan heidän harrastustarjontaan!

JNV, TVS Illusion Vaajakoski ja Palokan ilo ovat voimisteluseuroja, jotka tarjoavat sekä harraste- että kilpailutoimintaa kaikenikäisille.


JYVÄSKYLÄN NUORISOVALTUUSTO

Ota kantaa!

Jyväskylän nuorisovaltuuston pisteellä voit tutustua Jyväskylän nuorisovaltuuston toimintaan sekä ottaa kantaa ajankohtaisiin, nuoria koskeviin teemoihin

Jyväskylän nuorisovaltuusto on 13–20–vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamiskanava, joka edustaa kaikkia Jyväskylän nuoria. Nuva pyrkii parantamaan nuorten osallisuutta ja kehittämään nuorten vaikuttamismahdollisuuksia.Nuorisovaltuuston toiminta on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta vaikuttamistoimintaa.


JYVÄSKYLÄN PARTIOLAISET RY

Partiossa olet osa luontoa

Tiesitkö, että partio on Suomen suurin nuorisojärjestö? Tule pisteellemme kokemaan mitä kaikkea partio voikaan pitää sisällään! Pääset mm. tuunaamaan ympäristöystävällisen välipalan, kuvauttamaan itsesi kuvausseinällä ja aarrejahtiin. Lisäksi alakoulupäivänä on luvassa ongintaa ja yläkoulupäivänä rintanappien tekoa ja partioaiheinen pakohuonopeli!

Jyväskylän Partiolaiset ry on aluejärjestö Jyväskylän alueella toimiville partiolippukunnille. Sen jäsenenä on 18 lippukuntaa, joissa toimii yhteensä noin 1 350 lasta, nuorta ja aikuista. Partiossa pääset retkeilemään, leireilemään ja seikkailemaan yhdessä sekä oppimaan uusia taitoja. Partio on monipuolinen harrastus, joka on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä!


JYVÄSKYLÄN ROMANINUORET RY

Tietoa toiminnasta ja romanikulttuurista

Teemme työtä Jyväskylän alueen romaninuorten parissa. Tarjoamme tukea ja ohjausta elämänhallintaan liittyvissä asioissa.


JYVÄSKYLÄN SETA RY

Tule testaamaan tietosi seksuaali- ja sukupuolen moninaisuudesta!

Jyväskylän SETA ry. (Jyväskylän seksuaalinen tasavertaisuus ry.) on Jyväskylän ja sen lähiseudun seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten etu – ja virkistysjärjestö. Tarkoituksenamme on parantaa heidän asemaansa ja luoda tapaamismahdollisuuksia.


JYVÄSKYLÄN SEUDUN NUORISOSEURA RY

Nuorisoseurojen Luovaan huoneeseen voit tulla testaamaan erilaisia soittimia, improa, stop-motion-animointia tai tuunaamista. Itsensä toteuttaminen on meillä se juttu!

Nuorisoseurat ympäri Suomen tarjoavat kulttuurisia harrastuksia ja tapahtumia niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Jyväskylän seudulla nuorisoseuroilla voi harrastaa esimerkiksi teatteria, tanssia ja Luova lava -monitaidetoimintaa


JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA

Pelejä ilman sähköä

Oletko raivokas vai hillitty pelaaja? Tarjolla pelejä moneen makuun. Tule moikkaamaan tuttuja työntekijöitä ja tutustumaan uusiin!

Jyväskylän seurakunnan nuorisotyö


JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON KIELIKAMPUS

Kieliä, mysteerejä ja pallopelejä

Tule selvittämään, mitä kielimysteerien takana piilee ja mitä tekemistä eri kielillä on esimerkiksi futsalin ja pesäpallon kanssa.

Kielikampus kokoaa yhteen Jyväskylän yliopiston yksiköt, joissa opetetaan ja tutkitaan kieliä. Kielikampuksella voi aloittaa kielen opiskelun tai jatkaa opintoja niin, että valmistuu vaikkapa kieltenopettajaksi. Kielikampuslaiset tutkivat muun muassa kielenkäyttöä, kielenopetusta ja kielikoulutuspolitiikkaa. Kielikampus järjestää alakoululaisille kesäisin kielileirejä. Yläkoululaiset kilpailevat leikkimielisesti Kulturfondenin rahoittamassa Häng med i svängarna -hankkeessa.


JYVÄSSEUDUN 4H-YHDISTYS RY

Toiminnallista ohjelmaa ja Jyvässeudun 4H:n toiminnan esittelyä.

Jyvässeudun 4h on lapsi- ja nuorisotyön järjestö, joka toiminnallaan edistää lasten ja nuorten kasvua vastuullisiksi ja yrittelijäiksi.


JÄLKKÄRI

Jyväskylän kaupungin aamu- ja iltapäivätoimintaa Jälkkäriä järjestetään kaikilla alakouluilla. Jälkkärissa puuhastellaan monenlaista mukavaa, tehdään läksyjä ja syödään ravitseva välipala.


PUOLUSTUSVOIMAT KESKI-SUOMEN ALUETOIMISTO

Tule keskustelemaan Puolustusvoimien esittelypisteelle maanpuolustukseen liittyvistä aiheista!

Puolustusvoimat vastaa maamme koskemattomuudesta kaikkina vuorokauden aikoina – maalla, merellä ja ilmassa.


KESKI-SUOMEN ENSI- JA TURVAKOTI RY

Alakoulupäivänä pääset testaamaan millainen on hyvä ystävä ja osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa liput itsellesi ja ystävällesi Superparkkiin.

Yläkoulupäivänä tule testaamaan tietosi seurusteluväkivallasta ja voita leffaliput itsellesi ja kumppanillesi/ystävällesi.

Lähisuhdeväkivalta on väkivaltaa, jonka tekijänä on nykyinen tai entinen puoliso tai kumppani, lapsi tai puolison lapsi, vanhempi, muu lähisukulainen tai muu läheinen ihminen. Lähisuhdeväkivaltatyön avopalvelusta saat apua ja tukea maksutta.


KESKI-SUOMEN PEHMOMIEKKAILIJAT RY

Pehmomiekkailu

Alakoulupäivä: Tule testaamaan millainen on hyvä ystävä ja osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa liput itsellesi ja ystävällesi Superparkkiin. Yläkoulupäivä: Tule testaamaan tietosi seurusteluväkivallasta ja voita leffaliput itsellesi ja kumppanillesi/ystävällesi.

Lähisuhdeväkivalta on väkivaltaa, jonka tekijänä on nykyinen tai entinen puoliso tai kumppani, lapsi tai puolison lapsi, vanhempi, muu lähisukulainen tai muu läheinen ihminen. Lähisuhdeväkivaltatyön avopalvelusta saat apua ja tukea maksutta.


KESKI-SUOMEN PALOKUNTANUORET

Palomiesten kuntotesti & vpk-toimintaan tutustuminen

Palokuntanuorten pisteellä pääset testaamaan sovellettua palomiesten kuntotestiä, tutustumaan vpk:hon harrastuksena kalustoa myöten sekä mahdollisesti myös esittämään kiperiä kysymyksiä!

Palokuntanuoriin kuuluvat kaikki Keski-Suomen vapaapalokunnissa toimivat nuoriso-osastot ja heidän jäsenensä. Järjestämme yhdessä nuorten kanssa erilaisia tapahtumia kuten leirejä sekä kilpailuja, mm. kartingkilpailu Junnurace. Toimintamme tarkoitus on ylläpitää ja kehittää palokuntaharrastuksessa opittua ja kannustaa nuoria innostumaan harrastuksesta, joka on paitsi edullinen myös arkielämässä hyödyllinen.


KESKI-SUOMEN NUORISOVALTUUSTO

Vaikuta Keski-Suomessa

Toimiiko julkinen liikenne? Onko nuorilla mahdollisuus harrastaa? Pääseekö nuoret vaikuttamaan? Tule juttelemaan näistä ja muista mieltä askarruttavista aiheista nuorisovaltuutettujen kanssa. Samalla pääset testaamaan Keski-Suomi tietouttasi ja osallistumaan Vaikuta-peliin, jossa voittajat palkitaan!

Keski-Suomen Nuorisovaltuuston (Manu-ryhmän) tehtävänä on vaikuttaa maakunnalliseen päätöksentekoon sekä tuoda nuorten mielipiteitä esiin. Tehtävää toteutetaan järjestämällä vaikuttamiseen liittyviä tapahtumia sekä nuorten ja päättäjien kohtaamisia. Manu-ryhmässä on kaksi edustuspaikkaa jokaiselle keskisuomalaiselle kunnalle sekä kuusi avointa paikkaa. Ryhmä on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.


KESKI-SUOMEN VASEMMISTONUORET

Rentoa keskustelua poliittisista asioista

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme päivän polttavista poliittisista asioista ja tekemään yhdessä parempi sekä tasa-arvoisempi yhteiskunta meille kaikille!

Keski-Suomen Vasemmistonuoret on punavihreä poliittinen nuorisojärjestö. Tarkoituksemme on edistää ja olla luomassa tasa-arvoisempaa ja suvaitsevaa yhteiskuntaa, jossa jokaisella on yhtäläiset mahdollisuudet hyvään elämään!


KOULUJEN KERHOTOIMINTA

Jyväskylän kaupungin järjestämää kouluilla tapahtuvaa kerho- ja harrastetoimintaa.


KULTTUURIAITTA / TAIDELATURI JA KOULUJEN KERHOTOIMINTA

Unelmien kouluviikko

Tule suunnittelemaan oma unelmien kouluviikkosi!

Kulttuuriaitta järjestää maksutonta harrastustoimintaa kouluilla ja nuorisotiloissa Jyväskylässä.


LASTEN JA NUORTEN YLIOPISTO

Tule mukaan tutustumaan Jyväskylän yliopiston Lasten ja nuorten yliopiston toimintapisteeseen. Mukana ovat Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunta ja Avoimen tiedon keskus, Keski-Suomen LUMA-keskus ja Jyväskylän kesäyliopisto. Kuulet myös ympäri vuoden järjestettävistä kursseista ja työpajoista, joissa pääset tekemään tiedettä myös itse kokeillen.

Lasten ja nuorten yliopisto tarjoaa kursseja ja tiedeleirejä, joissa tutustutaan yliopistossa toimiviin tieteenaloihin sekä tieteen, taiteen ja tutkimuksen tekemiseen


LINKKI

Linkin pisteellä luovuutesi punnitaan!

Tehtäväsi on suunnitella ja nimetä Linkille oma maskotti, jota voidaan hyödyntää paikallisliikenteen markkinoinnissa. Kaikki ehdotuksensa jättäneet saavat yllätyslahjan. Parhaasta/parhaista ideoista luvassa erityispalkinto

Toukofest- rannekkeen lunastaneet pääsevät Linkillä ilmaiseksi kyseisenä tapahtumapäivänä klo 24 asti.

Linkki järjestää paikallisliikenteen palveluita Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa.

logo_linkki


MLL – JÄRVI-SUOMEN PIIRI

Voimapaja

Tule voimapajaan vahvistamaan hyvänmielen taitoja!

Hyvinvointi rakentuu lapsuudessa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri ry on kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Piirijärjestö toimii alueellisena vaikuttajana ja paikallisyhdistysten tukena Etelä-Savossa, Keski-Suomessa, Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa.


MELOILOA / TAVINSULKA

Tavinsulka tarjoaa vilpitöntä hauskaa Suomen tuhansilla järvillä läpi kesää!

Auringon paisteessa tai sateen ropisten on aina kiva olla vesillä. Kahdella eurolla pääset kokeilemaan taittojasi ja halutessasi voit käydä myös suihkulähteen alla Köyhälammella. Ennen lähtöä saat seikkailuun tarvitsevat opastukset meiltä.

Köyhälammen melontapisteellä pääset kokeilemaan intiaanikanootteja ja XL-SUP-lautaa. Kanootteihin mahtuu 2-4 henkilöä ja XL-SUP-laudalle vaikka koko luokkaa. Osallistumismaksu on 2 € per henkilö.


MUSIC AGAINST DRUGS RY

Tervetuloa käymään Music Against Drugs ry:n pisteellä! Täältä löytyy monenlaista tekemistä kuten pelialue, Pakohuone sekä kilpailuja muikeilla palkinnoilla!

Music Against Drugs ry on valtakunnallisesti lasten ja nuorten terveyttä, sosiaalista hyvinvointia ja osallisuutta edistävä ehkäisevän päihdetyön järjestö. Toimintaan kuuluu mm. työharjoittelu- jaksot Ink-tiimeissä ja pelaamiseen liittyvää toi- mintaa ISGee-peliyhteisön kanssa.

Music Against Drugs ry on valtakunnallisesti lasten ja nuorten terveyttä, sosiaalista hyvinvointia ja osallisuutta edistävä ehkäisevän päihdetyön järjestö. Toimintaan kuuluu mm. työharjoittelu- jaksot Ink-tiimeissä ja pelaamiseen liittyvää toi- mintaa ISGee-peliyhteisön kanssa.


MUSTANKORKEA OY / JAPA – JYVÄSKYLÄN KESTÄVÄ KEHITYS RY

Jätteellä on osoite!

Mustankorkea tuottaa kaikki päivittäisen jätehuollon palvelut Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Toivakassa. Mustankorkean 20 -vuotisjuhlanäyttely esittelee tapahtumassa piirroskuvin paikallisen jätehuollon historiaa


O2JKL

O2-Jyväskylässä salibandya harrastaa jo yli 1000 pelaajaa. Suuri osa joukkueistamme ovat kaupunginosajoukkueita, jotka harjoittelevat tietyllä asuinalueella Jyväskylässä. Oma Ampparipesämme sijaitsee Killerillä. Halusitpa kevyeen harrastustoimintaan tai tavoitteelliseen kilpatoimintaan, niin Amppareista löytyy joukkue juuri sinulle!


ORWfest

ORWfest on orivesiläisten nuorten ideoima ja toteuttama päihteetön festari, joka järjestetään 2.8.2019 Rönnissä (Eräjärventie 946, Orivesi) jo kolmannen kerran! Päivän aikana mm. airsoftia, suppausta ja melontaa sekä glitteröintiä. Illan huipentaa Younghearted ja Kube. Liput 10 €, ennakkomyynti käynnistyy kesäkuussa.

ORWfest-logo


PANTHERS TEAR FORGE RY

’Pantterit’ Toukofestissä!

Seikkailemme tapahtuma-alueella kohdaten kävijöitä. Meidän kanssa saa jäädä rupattelemaan ja ottamaan kuvia.

Oululainen cosplay-yhdistys, joka tekee erilaisia cosplay-asuja, -proppeja, sekä keikkoja että tempauksia. Kampanjoimme myös koulukiusaamista vastaan.


READY SET POLE

Meidän pisteellämme pääset kokeilemaan ohjauksellamme helppoja alkeis liikkeitä tangolla. Meillä on myös haaste johon kaikki saavat osallistua halutessaan ja tästä saa onnistuessaan palkinnon muistoksi! Meidän pisteellämme jaamme flaijereita, joilla pääsee puoleen hintaan kokeilemaan tankotanssia, ilmajoogaa tai hot joogaa. Myymme myös 5 kerran sarjakortteja meille messuhintaan!

Olemme tankotanssi ja joogakoulu Jyväskylän keskustassa. Meiltä saa laadukasta tankotanssin, joogan, akrobatian ja kehonhuollon pienryhmäopetusta vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämmellä.


RYUTOKAI RY

Ryūtōkai on jyväskyläläinen seura, jonka tarkoituksena on lisätä tietoa japanilaisesta taistelulajiperinteestä sekä kulttuurista Keski-Suomessa. Seurassa on kaksi perinteistä japanilaista lajia, kendo ja Suiō-ryū.

Pisteellämme voit tutustua kendoon, japanilaiseen miekkailulajiin, ja kokeilla perinteiseen japanilaiseen haarniskaan pohjaavaa varustesettiä, sekä erilaisia harjoitusmiekkoja.


SOFT ARCHERY FINLAND

Jousiammunta

SoftArcheryssä pääset taistelemaan kaveria vastaan jousien kanssa. Vauhdikkaassa ja toiminnallisessa joukkuepelissä ratkaisee taito, nopeus ja taktiikka. Tule kokeilemaan osutko kaveriin ennen kuin hän osuu sinuun!


STUDIOTEC OY /  MUSIKANTTI

Musiikkiliike Musikantti tarjoaa mahdollisuuden tutustua konemusan tekemiseen ja kysymysten esittämiseen biittien teosta, kotiäänittämisestä ja DJ-toiminnasta.


TAKSVÄRKKI RY

Taksvärkki ry on kansalaisjärjestö, jonka kehitysyhteistyöhankkeet ympäri maailmaa edistävät kehitysmaiden lasten ja nuorten elinoloja ja ihmisoikeuksia. Suomessa Taksvärkki ry tarjoaa kouluille globaalikasvatuksen työpajoja, ja joka vuosi vaihtuvan Taksvärkki keräyksen. Järjestössä on myös mahdollista tehdä vapaaehtoistyötä.


YAD YOUTH AGAINST DRUGS RY

Tule puhumaan meidän kanssa huumeista tekemällä ”huumetestin” tai pyöräyttämällä epäonnenpyörää. Samalla tutustut YADin toimintaan infopisteellämme. Jaamme myös YADin tarroja sekä vesitatuointeja.

YAD ry (vuodesta 1988) on sitoutumaton valtakunnallinen vapaaehtoistyöhön perustava järjestö. Tavoitteenamme on vähentää huumausaineiden käyttöä sekä niistä ja muista päihteistä aiheutuvia haittoja. Tarjoamme tukea päihteettömään elämään, päihteetöntä toimintaa ja tietoa huumausaineista sekä haastamme miettimään omia valintoja ja arvoja. Vapaaehtoiset ovat 13-35-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia.