Yhteistyö ja toimintapisteet

Yhteistyöllä koet enemmän!

Ilmoittaudu toimintapisteeksi Toukofest 2019 tapahtumaan TÄSTÄ

Toukofest tehdään yhdessä; Nuorten toukotiimin toteuttamien ja tapahtumaan hankittujen ohjelmapisteiden lisäksi tapahtuman järjestämisessä on mukana useita kymmeniä keskisuomalaisia yhdistyksiä, seuroja, yrityksiä sekä oppilaitoksia, joiden toimintapisteet tarjoavat huikeasti tekemistä ja kokemista.

Yleishyödyllisten tahojen (mm. nuorisojärjestöt, liikuntaseurat) osallistuminen tapahtumaan on maksutonta. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kuitenkin pyytää tarjouksen lisänäkyvyydestä tapahtumaviestinnän yhteydessä. Myös yrityksillä ja muilla vastaavilla on mahdollisuus osallistua tapahtumaan. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Tervetuloa mukaan tekemään Toukofestiä

Toivotamme kaikki harrastusjärjestöt, yhdistykset ja urheiluseurat lämpimästi tervetulleeksi toteuttamaan juuri teidän näköistä toimintaa Toukofestiin. Tapahtumaan odotetaan alakoulupäivänä noin 2000 oppilasta, yläkoulupäivänä 3000 oppilasta ja Iltabileisiin noin 1000 nuorta. Myös yritykset ja muut nuorten elämään vaikuttavat tahot voivat erikseen sovittaessa tuoda tapahtumaan tuotemaistiaisia tai toteuttaa tapahtumassa esimerkiksi kyselyn nuorille.