Yhdessä! -Teema

Yhdessä-teema näkyy tapahtumassa vahvasti

Toukofest tehdään yhdessä; ToukoTiimin ja työntekijöidemme lisäksi tapahtuman järjestämisessä ovat mukana kymmeniä keskisuomalaisia yhdistyksiä, seuroja, yrityksiä sekä oppilaitoksia, joiden toimintapisteet tarjoavat monipuolisesti kokeiltavaa ja koettavaa. Katso tästä mitkä tahot ovat mukana menossa!

Suomi nyt – nuorten silmin; Tapahtumassa tuodaan esille nuoria kiinnostavia toimintoja, jotka kuvaavat vuoden 2017 nuorten Suomea. Koko tapahtuman sisältö tuotetaan eri nuorisokulttuurinäkökulmat silmällä pitäen. Näitä ovat mm.  Some-, Peli-, Fandom-, Liikunta- ja Musakulttuuri. Myös huipppusuositussa ToukoRacessa pääsee #yhdessä kisailemaan teemojen mukaisesti. Ilmoittaudu tästä ToukoRace -seikkailukisaan

Toukofestissä ollaan yhdessä ja koetaan yhdessä; tapahtuma tarjoaa nuorille paikan kohdata toisia samanhenkisiä nuoria ympäri Keski-Suomen, toteuttaa itseään inspiroivassa ympäristössä sekä mahdollisuuden innostua, vaikka uudesta harrastuksesta.

Vaikuta yhdessä! Tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden eri sukupolvien kohtaamiseen ja aitoon vuorovaikutukseen. Nuoret pääset mm. juttelemaan maakuntauudistusta tekevien aikuisten kanssa sekä vaikuttamaan lasten ja perheiden palveluiden kehittämiseen. Lue tästä lisää Keski-Suomen maakuntauudistuksesta ja täältä Keski-Suomen lasten ja perheiden parhaaksi -hankkeesta.


Tavoitteenamme juhlavuoden tapahtumalle on;

  • lisätä lasten ja nuorten innostusta harrastustoimintaan ja vaikuttamiseen
  • lisätä kävijöiden ymmärrystä erilaisuutta kohtaan
  • yhdistää aikuisia ja nuoria yhteisen kivan äärelle
  • antaa nuorille mahdollisuus tuoda esiin miltä Suomi näyttää nyt nuorten silmin.