Tekemistä ja kokemista

OTTEITA TOIMINTAPISTEIDEN TARJONNASTA!

Mahdollisuus harjoitella yhteistoimintaa 2, 3, ja 4 paikaisilla intiaanikanooteilla ja XL SUP laudalla. 

Toukofest tarjoaa tänäkin vuonna huikean määrän testattavaa, kokeiltavaa ja ihmeteltävää! Tasapainopyöriä, kulpafutista, robotteja, liikuttavaa tekemistä joka lähtöön. Vai kiinnostaako vaikuttaminen? Toukofestissä pääset kertomaan toiveitasi maakuntamme ydinkehittäjille, mitä juttuja just sun asuinalueella pitäisi olla!

Pisteellämme voit tutustua cheerleadingiin ja cheertanssiin sekä kokeilla itse molempien lajien perusteita. Lisäksi cheerleading-esityksiä Hipposhallissa!

Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta –näyttelyn kiertue saapuu Jyväskylän ToukoFestiin Heurekan ystävärobotti Pepperin kanssa. Tapahtumassa yleisö pääsee rakentamaan Heurekan näyttelyn päätähtiä eli tulevaisuuden sisarushahmoja omien valintojensa kautta. Kävijät pääsevät juttelemaan valinnoistaan Heurekan hauskan ja sympaattisen ystävärobotti Pepperin kanssa.
Kiinnostaako huumeet - niin meitäkin? Onko jokainen kokeilija narkkari? Kannabis on harmiton luonnontuote? Tuu kertomaan oma mielipiteesi huumeista tai siihen liittyvistä asioista. Voit tehdä huumestin, ottaa tarroja/vesitatuoinnin tai haastaa kaverin jonkkaus skabaan.


Tule piipahtaman Jyväs-Golfin pienoisklubille ja kokeile golfia! Samalla saat lisätietoja golfharrastuksesta ja junioritoiminnastamme. Tarjolla kisailuja ja Suomi 100v- yllätyspalkintoja... Golf on: Gavereita, Onnistumisia, Liikuntaa ja fantsua fiilistä!
Pisteellä pääset kokeilemaan Rope Skippingiä eli hypi, temppuile ja liiku yhdessä. Haasta itsesi ja kaverisi hyppimään. Lisäksi tsekkaa, mitä muuta meillä on tarjolla.
Tiesitkö, että kotikaupunkisi tarjoaa monia nuorille ja lapsille suunnattuja palveluja? Niistä osa esittäytyy Jyväskylän kaupungin pisteellä Toukofestissä. Tule vaikuttamaan ja kertomaan oma toiveesi palveluista.
JRC Juniorit etsivät joukkueeseen uusia pelaajia. Toimipisteellämme pääset juttelemaan lajin harrastamisesta edustusjoukkueemme pelaajien kanssa ja kokeilemaan rugbyn erikoistilanteita.
Jyväskylän Setan tietopiste seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuudesta. Tule ja testaa tietosi!
Demarinuoret ovat nuoria, jotka:
 - uskovat, että maailmaa voi muuttaa paremmaksi, 
- vaikuttavat politiikan eri osa-alueilla, haluavat, että jokaisella on mahdollisuus toteuttaa unelmansa ja tehdä elämästään oman näköisensä 
-rakentavat yhteiskuntaa yhdessä, mutta kukin omalla tavallaan.
 Tule tutustumaan toimintaamme ja mahtavaan porukkaamme!
Toimipisteellämme pääset tutustumaan Lasten ja nuorten yliopiston toimintaan Keski-Suomen LUMA-keskuksen sekä Jyväskylän yliopiston tietotekniikan laitoksen johdattelemina. Tarjolla non-stoppina tiedettä ja Nuorten peliohjelmointikurssien satoa.
Linkin toimintapisteellä saat ajankohtaista infoa paikallisliikenteen palveluista. Hauskalla selfiekoneella voit ikuistaa itsesi ja kaverisi Linkki-maisemissa. Samalla osallistut kuvakisaan, jossa kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan huikeita matkapalkintoja!
Keskisuomalaisten nuorten yhteinen kirjasto!  Mitä lukisin, pelaisin, katsoisin tai kuuntelisin? Kirjasto tarjoaa ylivoimaisen laajat ja monipuoliset valikoimat eri aineistoja käyttöönne maksutta kirjastokortilla. Tule osastolle näyttämään tietosi ja kuvaustaitosi ja voita palkintoja!
Epäonnistumisia valvotuissa olosuhteissa - Distraction laboratory.
Varusmiespalvelus, naisten vapaaehtoinen asepalvelus, reserviläistoiminta
Mitä mieltä sä oot?
Tule tutustumaan jenkkifudikseen! Paikalla suomalaisia ja ulkomaalaisia pelaajia sekä miesten että naisten joukkueista esittelemässä lajin hienouksia.
Partiohenkistä kisailua…. vai kilpailuhenkistä partiota? Tule ja haasta itsesi!
Tule tutustumaan lastenoikeuksiin ja siihen miten voit itse vaikuttaa niiden toteutumiseen
Meillä pääset tutustumaan logistiikan opiskeluun. Pääset myös esittelemään logistisia taitojasi erilaisissa kilpiluissa.
Rakkausmaisteri ei käyttäydy väkivaltaisesti kumppaniaan kohtaan, hän kunnioittaa kumppaninsa rajoja ja yksityisyyttä. Testaa, onko sinusta Rakkausmaisteriksi!
Pärjäätkö tuurilla vai taidolla? Tule kokeilemaan erilaisia pelejä sisällä ja ulkona. Osallistu myös leffalippujen arvontaan!
Oikeassa pisteessä pääsee tutustumaan politiikkaan ja politiikan teon tapoihin erilaisten pelien, arvontojen ja visailujen muodossa. Pisteellä tavattavissa aktiivisesti politiikassa mukana olevia nuoria.
Kasvomaalausta ja tietoa eläinten oikeuksista
Jyväskylän nuorisovaltuusto on 13-20-vuotiaiden nuorten oma vaikuttamiskanava, joka pyrkii parantamaan nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia Jyväskylässä. http://www.jyvaskyla.fi/nuva 
 Tuu tutustumaan toimintaan, nähdään pisteellä!
Tule testaamaan Super Nintendoa ja tutustumaan nuorten palvelujen tarjoamaan toimintaan! Pisteellä tavattavissa nuorisonohjaajia, etsivän nuorisotyön ohjaajia sekä nuorisoneuvoja.
MLL Järvi-Suomen pisteellä voit lähettää mukavia terveisiä kenelle haluat oli se sitten äiti, ystävä, sukulainen tai joku päättäjä. Terveiset jaetaan MLL J-S sosiaalisen median tileillä.
Luova lava toimintapisteessä voi tehdä kädentaitoja ja osallistua musiikkipajaan sekä ideoida harrastustoimintaa.
 Nuorisoseurat keräävät tarinoita: Millainen on sinun Suomesi vuonna 2017? Mistä unelmoit? Mitä haluaisit muuttaa? Mitkä ovat sinun arjen iloja tai huippuhetkiä?
Tasapainoskootteri, sähköpyörä... Tule tutustumaan sähköisiin menopeleihin!
15-vuotias Jamppa etsii jännitystä elämäänsä töhrimällä ja sotkemalla paikkoja. Jamppa ajattelee, ettei nopeana poikana jää kiinni, mutta sitten ongelmat alkavat kasautua: jätekatos syttyy tupakan tumpista ja kahvilan näyteikkuna rikkoutuu.... Miten Jampalle käy?
Yhteiskunta pienessä koossa! Tule mukaan tutkimaan ja havainnoimaan sitä, miten tämän pienen kansan yhteiskunta toimii. Tehdään siitä hienoin ikinä!
Kohteleeko kotikuntasi nuoria hyvin? Onko asioissa parannettavaa?
 Vasemmistonuorten toimintapisteessä SINÄ voit tulla jättämään terveisesi kuntapäättäjille ja keskustelemaan kaikesta, mikä Keski-Suomessa mättää, mikä toimii ja mitä pitäisi kehittää nuorten näkökulmasta.
Keski - Suomen pehmomiekkailijat ryn toimintapisteellä on mahdollisuus koetella taitojaan pehmomiekkailun jalossa taidossa.
Tule tutustumaan Nuorten Ääni Keski-Suomessa -vaikuttajaryhmän toimintaan ja ajankohtaisiin aiheisiin! Toimintapisteeltämme löydät Vaikuta! -kahvilan, jossa voit ottaa kantaa sinua koskettaviin asioihin, esimerkiksi ruokakulttuuriin ja harrastamiseen.
Tule Jyväskylän kaupungin pisteelle ja nappaa samalla mukaasi LiikuntaLaturin kesäkauden ohjelma.
Ultimate on liitokiekolla (frisbee) pelattava vauhdikas joukkoepeli. Pelaamme pisteellämme minipelejä.
Music Against Drugs ry:n Ink-tiimiharjoittelijat ovat toimintapisteellä esittelemässä yhdistyksen toimintaa ja sosiaalisen markkinoinnin tiimin Sun puolella 2017 -kampanjaa.
Animalia on eläinten oikeuksia edistävä asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. ToukoFest-pisteellämme tarjoamme mahdollisuuden osallistua jännittävään ja mielenkiintoiseen pakohuoneeseen eläinoikeusteemalla.
Testaa tietosi terveydestä yhdessä kaverisi kanssa! Pelejä, tietokilpailuja, onnenpyörä ja uutta tietoa. Aiheena toimintapisteessämme on alakoululaisten päivässä ravitsemus ja sokerit sekä yläkoululaisille päihteet ja seksuaaliterveys – unohtamatta suun terveyttä. Toimintapisteellä voit myös kehua kaveriasi! Ethän kiusaa vaan kannustat.
Mikä on ryhdin merkitys? Paljonko pää painaa? Paljonko someniska kannattelee? Onko terveys ”ihan sama”?