Tekemistä ja kokemista

TANSSI WORKSHOP

SkillD Company tulee laittamaan vauhtia päivääsi rennoilla katu- ja showtanssiworkshopeilla. Tule testaamaan meneekö jalkasi solmuun ja pysytkö rytmissä mukana vai paljastuuko sinusta oikea tanssiguru. Noin 10 minuutin workshopeilla saat esimakua siitä, mitä tanssi voi parhaimmillaan tarjota. Voisiko tässä mahdollisesti olla sinulle uusi harrastus?

SkillD Company tanssittaa sinua päivän aikana klo 9.30, 10.15 ja 12.30. Olit sitten ensikertalainen tai monia vuosia tanssinut, olet erittäin tervetullut mukaan jammailemaan!

SCHOOLS OUT BY LUISTELULIITTO

Toimintakalustoa: K2 ja PowerSliden rullaluistimia, Skeittejä, Scootteja, LongBoards, Limbo, KatuSäbä, VetoKöysi, Frisbeet+korit, Skikejä, Hyppynaruja, KatuKeilat ja paljon muuta!

Luisteluliitto pitää vauhtia yllä tapahtumapäivinä kun heidän pisteellään pääsee kokeilemaan mitä huikeimpia liikkumisvälineitä DJ soittaessa hittejä taustalla. Kisailemaankin päästään mm. limboilun, katusäbän, skeittailun, scoottailun ja frisbeen merkeissä. Uskaliaimmat pääsevät kisailemaan hyppynaruilla opettajia vastaan!

TANKOFUTIS

Liikkuva koulu tuo uuden ja hauskan Tankofutiksen Toukofesteille! Kyseessä on pöytäfutista muistuttava peli jossa pelaajat ovat itse 12 x 6 -metrin kokoisella kentällä. Maalivahdeilla, puolustajilla ja hyökkääjillä on omat tankonsa. Pelaaja on valjaiden avulla kiinni oman pelipaikkansa tangossa ja liikkuu vain sivuttain tangon mukaisesti. Peliä pelataan 5 hengen joukkueissa.

Katso TÄÄLTÄ miten huikea laji kyseessä!