Kisat ja turnaukset

KISOIHIN ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ


ALAKOULULAISTEN KISAT


Säbä


SÄBÄ  (ilmoittautuminen päättynyt!)

Sählyä tosissaan muttei totisesti perinteisessä Säbä-turnauksessa! Säbää pelataan  3 vs 3 ja 5 vs 5 sählyturnauksina.


TALENT (ilmoittautuminen päättynyt!)

Osallistu millä tahansa kyvyllä, jokainen osallistuja saa tuomariston palautteen! Talent-kilpailussa nuoret pääsevät näyttämään kykynsä tuomareille ja saavat palautetta, aivan niin kuin televisiossa! Kilpailu järjestetään Hipposhallin ohjelmalavalla suuren Toukofest yleisön edessä!


TOUKORACE  (ilmoittautuminen päättynyt!)
Seikkaile Hippoksen alueella kokoamassasi joukkueessa! Toukorace on mobiililla pelattava kisailu, jossa 3-5 henkilöstä koostuvat joukkueet pääsevät mittaamaan yhteistyökykyjään toisia joukkueita vastaan Hippoksen alueella seikkaillen. Kisassa pääsee hulluttelemaan ja hassuttelemaan, kokeilemaan ja testaamaan! Toukorace järjestetään yhteistyössä tapahtuman toimipisteiden kanssa.

ALA- JA YLÄKOULULAISTEN KISAT


People Around Blackboard With Global Success


VALOKUVAUSKILPAILU – Mikä ympäristössäsi ihastuttaa ja vihastuttaa?
Nappaa kuva ympäristöhaitoista; kuvaa ympäristössäsi jotain sinne ei-kuuluvaa.
Mitä kaunista näet ympäristössäsi? Kuvaa vaihtoehtoisesti ympäristösi tähtihetkiä! 

Säännöt: Kuva tulee olla itse otettu ja sinun tulee pystyä todistamaan se. Esim. kun otat kilpailuun lähetettävän kuvan, ota samasta kohtaa kuva niin, että joko itse näyt siinä tai siinä näkyy vaikkapa lappu, jossa on oma nimesi.

Ota siispä luovuus käteen, nappaa kuva ja lähetä se 20.5. mennessä sähköpostiosoitteeseen: Fandomtiimi@gmail.com. Ilmoita sähköpostissa nimi, koulu ja luokka.

Kilpailun järjestää Toukotiimin nuoret fandomtiimiläiset.


KIRJOITUSKILPAILU – Kirjoita post-apokalyptinen fantasia- tai science fiction -tyylinen tarina, kuviteltu päiväkirja tai vaikka runokokoelma ilmastonmuutoksen vaikutuksesta ja siitä, millainen maailmamme on ilmastonmuutoksen jälkeen.

Tekstissä arvioidaan sen sujuvuutta ja aiheen huomioimista. Tekstin tulee olla noin 700-1000 sanaa tai vaihtoehtoisesti 4000-6000 merkkiä välilyönnit mukaan luettuna. Tekstit tulee toimittaa viimeistään 20.5. sähköpostiosoitteeseen: Fandomtiimi@gmail.com.
Ilmoita sähköpostissa nimi, koulu ja luokka.

Kilpailun järjestää Toukotiimin nuoret fandomtiimiläiset.


PIIRUSTUSKILPAILU

Piirustuskilpailun aiheena on ympäristö ja sen suojelu. Piirtäminen tapahtuu paikan päällä Fandompisteellä, ja työt ripustetaan esille tapahtumassa. Arvioinnissa pidetään tärkeänä sitä, kuinka teema ja aihe tulee työssä esille. Mielikuvitusta kannattaa siis käyttää!

Kilpailun järjestää Toukotiimin nuoret fandomtiimiläiset.