Ohjelma

NÄHTÄVÄÄ JA KOETTAVAA TOUKOFESTISSÄ!

Toukofest tarjoaa tänäkin vuonna huikean määrän testattavaa, kokeiltavaa ja ihmeteltävää! Rullaluistelua, skootteja, dj-paja, rap-työpaja, laukasututka ja vaikka mitä liikuttavaa tekemistä joka lähtöön.

LAVA-AIKATAULU LÖYTYY  TÄÄLTÄ 

TOIMINTASISÄLTÖ LÖYTYY  TÄÄLTÄ

Toiminnallisen tekemisen alueella pääset yksin tai kaverin kanssa kokeilemaan tai testaamaan harrastuksia, uusia välineitä ja vaikka pejejä.

Fandom-alueella pääset tutustumaan fandom maailman erilaisten aktiviteettijen kuten cosplay, fiqu-hahmojen ja fanficin -kirjoituksen kautta. Voit pelailla lautapelejä, osallistua piirrustuskilpailuun tai vaan tulla oleskelemaan ja keskustelemaan polttavista puheenaiheista. Fandom-pisteen yhteydessä sijaitsee kuvausseinä jossa voit kuvauttaa itsesi joko yksin tai kaverin kanssa. Tule siis hakemaan muisto itsellesi vuoden 2018 Toukofesteiltä!

Kakspyörästen piste on omistettu kaksipyöräisille! Nimensä mukaisesti paikalla näkee kaksipyöräisiä; paikalla on niin mopoja kuin isompiakin pyöriä, ja mahdollisesti vielä traktorimönkijäkin. Lisäksi monelle Youtubesta tutut Vpart ja Myntsä ovat paikalla!

Vapaan pelaamisen alue tarjoaa mahdollisuuden tulla kokeilemaan ja pelailemaan erilaisia konsolipelejä Toukofestin muun toiminnan ohessa. Tule nauttimaan peleistä tänne! Vapaan pelaamisen alueella järjestetään myös Nintendon klassikkopelin, Tetriksen SM-kisojen paikalliskarsinta!

Face to face -alueella keskustellaan ja kuullaan päivän polttavista aiheista, päättäjien ja muiden nuorten elämästä kiinnostuneiden kanssa. Pääseepä alueella tuunaamaan myös oman moctailinsa!

Vaikuta! -huippukokous 30.5. järjestetään yläkoulupäivän päätteeksi kaikille teemapäiviin osallistuneille ja muille vaikuttamisesta kiinnostuneille!