Ohjelma

NÄHTÄVÄÄ JA KOETTAVAA TOUKOFESTISSÄ!

Toukofest tarjoaa tänäkin vuonna huikean määrän testattavaa, kokeiltavaa ja ihmeteltävää! Tasapainopyöriä, kulpafutista, robotteja, liikuttavaa tekemistä joka lähtöön. Vai kiinnostaako vaikuttaminen? Toukofestissä pääset kertomaan toiveitasi maakuntamme ydinkehittäjille, mitä juttuja just sun asuinalueella pitäisi olla!

Toukofest tarjoaa myös huikean esiintymisareenan tulevaisuuden Talenteille ja tämän päivän tähdille kuten nuorten fanittamille Tubettajille. Juhlavuoden kunniaksi myös päivätapahtumissa on tarjolla musaesityksiä, keskiviikkona mm. paikallinen breikkiryhmä Toistuvat Yllätykset. Tiistaina esiintyy absoluuttisen sävelkorvan omaava pianovirtuoosi Daniel Okas!


MUSIIKKIA, FANITUSTA, TURNAUKSIA, PELAILUA ja

HENGAILUA!

PeliTiimi järjestää Toukofestin videopeli-turnaukset sekä vapaan pelailun pisteitä. Pisteillä on mahdollista pelailla erilaisia konsolipelejä urheilupeleistä aina seikkailupeleihin asti.
Muumuassa NHL, FIFA sekä Super Smash Bros. WiiU. pelejä on pelailtavassa

PeliTiimi erityisesti pyrkii tuomaan pelikulttuuria enemmän näkyviin ja tutustuttamaan nuoria uudenlaisiin peleihin.

Fandomtiimi pitää juttuseuraa kävijöille monenlaisista aiheista. Fandomilaiset pitävät järjestävät leppoisan olohuoneen jossa voi rentoutua tapahtuman hälinältä tai vain viettää aikaa ystävien kanssa. Tänä vuonna järjestämme ensimmäistä kertaa valokuvaus pisteen. Uutta tänä vuonna on myös yläkoulupäivälle järjestettävä pukukilpailu ToukoCosplay, jossa kisataan kaikista näyttävimmästä ja mielekkäimmästä cosplay- puvusta, sekä kirjoitus kilpailun!

Iltatiimi huolehtii koko iltabileistä Toukofestissä, mm. artistien valinnasta ja kiinnityksestä, työtehtävistä muille tiimiläisille, aikataluista jne. Tiimi järjestää Iltabileitä, ala-aste ja ylä-aste päivässä järjestettävän Maamme-laulu yhteislaulun klo. 12.

Musatiimi järjestää alakoulu päivään ToukoTalent-kilpailun ja yläkoulu päivään ToukoSound-kilpailun.

LiikuntaTiimi järjestää alakoulupäivänä sählyturnauksen ja yläkoulupäivänä bubble soccer- turnauksen.

Satavuotiasta Suomea juhlistamme kajauttamalla Maamme-laulu klo 12, koko osallistujajoukon voimin!