ToukoRace -seikkailuskaba

ToukoRace on huikea seikkailu ympäri Hippoksen!

ToukoRace on seikkailu, joka käydään alakoulupäivänä 30.5. klo 09:30-13:30. Alla löydät ohjeet kullekin ToukoRace-väylälle, eli PELI, SOME ja LIIKUNTA.

SÄÄNNÖT:
1. Joukkueen koko on 3-5 henkilöä.
2. Lähtöpiste näkyy ToukoFestin käsiohjelman Hipposhalli -kartassa.
3. Ole lähtöpisteellä 5min ennen omaa lähtöäsi.
4. Radalla toimimisesta saa ohjeet ennen lähtöä pidetävässä infossa (5min ennen lähtöä).
5. Säänmukainen vaatetus on tärkeä, sillä ToukoRacessa seikkaillaan ulkona, että sisällä.

ToukoRacen LIIKUNTA-väylä!

Tervetuloa kisailemaan ToukoRace LIIKUNTA-väylälle! Joukkueiden tulee olla paikalla viisi minuuttia ennen lähtöä kuuntelemassa pisteiden ohjeistukset. Lähtöpiste näkyy Toukofest-kartassa, joita on jaossa tapahtumapaikan info-pisteellä. ToukoRacessa on neljä pistettä, jotka joukkueet suorittavat kymmenessä minuutissa, lisäksi siirtymiin on varattu viisi minuuttia kuhunkin.

Toivomme joukkueilta yhtenäistä kisapukeutumista (esim. Kaikille lippikset, saman väriset t-paidat, kasvomaalaus tms). Luovuus käyttöön!

Palkitsemme myös joukkueen jolla paras tsemppihenki sekä hauskin kisa-asu. Laittakaa jalkaan kengät joilla on hyvä kävellä. Rasteja on sisällä ja ulkona eli sään mukainen varustautuminen.

Ottakaa mukaan hyvä mieli ja seikkailuhenkeä!

Joukkueiden lähtöaikataulu (ole paikalla 5 min ennen)

klo 9.20
Rähinä Trio, Tiimi, KKK girls, EAT (Ei Aina Teletappeja!), Nakkiperunat, Kreisi Club, Kumivene, Norssin 6a Liikunta

klo 10.15
Ananaston, 4 B:n tyttöjen 2. joukkue, MH, Noidat, Peikot, Rudet Ripsakat, Menninkäiset, Nimetön

klo 10.40
Team Rähinä, Da Leaders, Apinalauma, AC Myyrät

klo 12.30
Spinnerit, Pojo, 4 B:n 1.joukkue, Urheilunaattorit, DreamTeam, Randomit, Ihan sama, 2A Friends, 2A FER

ToukoRacen PELI-väylä!

Tervetuloa kisailemaan ToukoRace PELI-väylälle! Ryhmät lähtevät kahdessa lähdössä, ensimmäinen 9.35 ja seuraava 10.45. Viestin lopussa löydät ryhmänne lähtöajan.

Joukkueiden tulee olla paikalla viisi minuuttia ennen lähtöä kuuntelemassa pisteiden ohjeistukset. Lähtöpiste näkyy Toukofest-kartassa, joita on jaossa tapahtumapaikan info-pisteellä. ToukoRacessa on neljä pistettä, jotka joukkueet suorittavat kymmenessä minuutissa, lisäksi siirtymiin on varattu viisi minuuttia kuhunkin.

Kisailussa mitataan ennen kaikkea yhdessä tekemisen meininkiä sekä heittäytymistä tehtäviin. Joukkueilta tulisi löytyä jotain violettia ja pehmeää ja pörröistä. Näiden ei tarvitse olla sama asia. Laittakaa jalkaan kengät joilla on hyvä kävellä. Rasteja on sisällä ja ulkona eli sään mukainen varustautuminen. Ottakaa mukaan hyvä mieli ja seikkailuhenkeä!

KLO 10:45 Meisselit, Kääpiöt, Da Leaders 2.0, 4 B:n 2.joukkue

KLO 12:30 Masterit IVJ, Three Boys, All Stars Pojat, TTK

ToukoRacen SOME-väylä!

Tervetuloa kisailemaan ToukoRace SOME-väylälle! Ryhmät lähtevät kahdessa lähdössä, ensimmäinen 9.25 ja seuraava 10.20. Viestin lopussa löydät ryhmänne lähtöajan.

Joukkueiden tulee olla paikalla viisi minuuttia ennen lähtöä kuuntelemassa pisteiden ohjeistukset. Lähtöpiste näkyy Toukofest-kartassa, joita on jaossa tapahtumapaikan info-pisteellä. ToukoRacessa on neljä pistettä, jotka joukkueet suorittavat kymmenessä minuutissa, lisäksi siirtymiin on varattu viisi minuuttia kuhunkin.

kisailussa mitataan ennen kaikkea yhdessä tekemisen meininkiä sekä heittäytymistä tehtäviin. Joukkueilta tulisi löytyä jotain violettia ja pehmeää ja pörröistä. Näiden ei tarvitse olla sama asia. Laittakaa jalkaan kengät joilla on hyvä kävellä. Rasteja on sisällä ja ulkona eli sään mukainen varustautuminen. Ottakaa mukaan hyvä mieli ja seikkailuhenkeä

KLO 9:25 JJcrm, Norssin 6a Some, Ananas, Neitoset

KLO 10:20 #nolot, SKV-Keuruu, 4 B:n tyttöjen joukkue 1, Norssittaret?