Ilmoita koulusi päivätapahtumaan

Tervetuloa vuoden 2017 tapahtumaan!

ILMOITTAUTUMINEN ON NYT KÄYNNISSÄ!

Toukofestiin ilmoittaudutaan nettisivujen kautta luokka-/koulukohtaisesti. Ilmoittautumislomakkeen löydät tämän sivun lopusta.
Ilmoittautua voi nettisivujen kautta 24.5. saakka, mutta lippuja myydään vielä toimistolta 29.5. asti ja tapahtuman portilta aina 31.5. saakka.

Kaikki Jyvässeudun ulkopuolelle tilatut rannekkeet voimme postittaa toimistolta. Jyväskylän alueen koulut noutavat rannekkeet ja ToukoFest-oppaat toimistolta 24.5. alkaen.

Lähetämme jokaiseen kouluun vkon 10 aikana postitse flyereita ja julisteita sekä tarkemmat tiedot turnauksista, kisoista ja niihin ilmoittautumisesta. Näihin ns. ennakkoilmoittautumista vaativiin toimintoihin ilmoittaudutaan ohjelmakohtaisesti huhtikuun aikana.

ILMAISRANNEKKEITA MAALISKUUN AIKANA

Kouluille, jotka ilmoittautuvat 31.3. mennessä ja maksavat 13.4.2017 mennessä väh. 20 osallistujaa (päivä- ja/tai päivä+iltarannekkeita), lähetämme kaksi (2) ilmaisranneketta päivätapahtumaan.  Koulu voi itse valita kenelle ja miten ilmaisrannekkeet annetaan.

RANNEKKEIDEN HINNAT TOUKOFESTIIN

Päivätapahtuma 10 € / hlö
Iltabileet 17 € / hlö
Päivä+Iltabileet 20 € / hlö

Hinta sisältää ohjelman lisäksi hienoja ranneke-etuuksia ja LINKKI-matkat koko päivän ajan Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa! Kyseisen päivän ranneketta vilauttamalla kuljetus LINKKI – linja-autoilla veloituksetta (linjat 1-43) 24:00 asti. Katso tarkemmat aikataulut ja reitit osoitteesta linkki.jyvaskyla.fi.